Me ollaan tuon ukkelin kanssa katsottu yhdessä Suomen kauneinta kotia telkkarista. En oikeastaan tiedä miksi, tuollainen tyttöhömppä ei yleensä isäntää kiinnosta. Mutta siinä se on kiltisti vieressä istunut ja arvostellut mun kanssa muiden sisustuksia. Suomen kauneimmassa kodissahan asukkaat saavat valita lempipaikkansa kodissa ja merkitä sen punaisella matolla.

Yhden jakson jälkeen meillä käytiin tämä keskustelu. "Miä tiedän, mikä mun lempipaikka on... Onko sulla sama? Mihin siä laittaisit punaisen maton?" Että jos meidän rakkaustarina olisi vaikka niin tähtiin kirjoitettu, että meillä olisi sama matonpaikka. Ei ollut... "Sohvalle tietysti", isäntä vastasi. "Sohvalle? Miksi ihmeessä? Meillähän on ihan ruma ja rikkinäinen sohva..." "No en kai miä sitä sohvaa katsele siinä ollessani, vaan telkkaria!" kuului vastaus.

No minä kallistuin vähän toisenlaiseen valintaan. Minun lempipaikkani on keittiön ikkunan edessä. Missä voin keittää aamukahvin ja tarkkailla säätä ja ohikulkevia naapureita ikkunasta. (Vanhaa blogia lukeneet tämän tietävätkin jo... tämä on reposti uusilla kuvilla :D )

1.jpg

Lempipaikkani kotona

2.jpg

Tässä on vähän matkamuistojakin. Drinks-laatikko on Tallinnasta ja siinä oleilevat makusiirapit Saksasta. Ihana Liisa Ihmemaassa-muki matkasi mukanani Englannista...

3.jpg

Ikean kaapit olivat seinässä jo, kun muutimme tänne. En varmasti olisi itse niitä valinnut, mutta totuttauduttuani olen mieltynyt niihin. Kaapissa säilytetään kahvit, teet ja pikapuurot ja laatikoissa on paikat erilaisille kahvikapseleille.

4.jpg

Kaapin kylkeen kirjoitin piristysviestin itselleni ja varsinkin isännälle, joka on herättyään jopa vielä viehättävämpi, kuin minä... ei mikään aamuihminen siis!

5.jpg

Tuo Riviera Maisonin talopurkki, jossa säilytän itsetehtyjä näkkäreitä, ja Liisa ihmemaassa-muki ovat ihan lempiesineideni joukossa keittiössä!

6.jpg

Ja ovat ne taaperon rakkaat muumitkin edustettuna!

7.jpg

Vanha vaaka on kirppislöytö ja punnukset huutonetistä. Orkidea kokee kovia, kun unohdan yleensä kastella sen...

8.jpg

Härskinnäköisiksikin väitetyt sirottimet taitavat olla Jean d'Arc Livingin tuotantoa

9.jpg

Rakastan myös näitä Riviera Maisonin valaisimia hiililankalamppuineen. Niitä roikkuu keittiön ikkunan yllä tällä hetkellä kaksi mutta kolmannelle olisi tilaus...

Aamukahvin kanssa onkin sitten ihanaa bloggailla (se on taas se papin viikonloppu...). Ja on tuossa minun lempipaikassani sekin etu, että jos käännyn ympäri, näen isännän sellä omalla lempipaikallaan, sohvalla.

Missä sinun punainen mattosi olisi? Haastan muut bloggaajat esittelemään oman lempipaikkansa kotona!

xoxo,

minä

 

*Siirretty Starboxista 7.2.2019 *