Järjestys ja edistys. Brasilian lipun teksti. Minulla on vaikeuksia pitää asiat järjestyksessä, jollei niillä ole hyvin selkeät paikat. Vaatekaappini oli ennen yksi karmea läjä, josta ei löytänyt mitään. Sitten päätin siirtää vaatteeni ulos vaatehuoneesta Ikean Expedit hyllyyn, joita näytän suosivan sisustuksessa,

BeFunky_IMG_0467.jpg-normal.jpg

Pikkuhousut ovast väreittäin lasipurkeissa hyllyn päällä. Kaikki vaatteet eivät tietenkään mahdu 4x4-ruudun expeditiin. Viimeisellä Ikean reissulla ostimme vaatetangon mekoille ja jakuille.

"Sisustustalo Robinhoodista" löysin tällaisen lapaslaatikoston. Meillä on ollut tapana leikillisesti kutsua Robinhoodia "muotitalo Robinhoodiksi", kun mummoni ostaa vaatteita sieltä. Laadultaan tämä lipasto on varmaan ihan yhtä laadukas, kuin saman liikkeen vaatteetki. Ainakin se on melko kiikkerä ja jotkut laatikot avautuvat vähän huonosti. Se kuitenkin näyttää ovensuun tilassa ihan kivalta.

BeFunky_IMG_0461.jpg-normal.jpg

Siinä päällä ovat koristeena lähetysmyyjäisissä myymättä jääneet vanhat kirjat, avainlaatikko ja muksulta joululahjaksi saatu ruosteinen myrskylyhty.

Takit roikkuvat naulakossa, jonka päälle siis vanhat vessan korit joutuivat.

BeFunky_IMG_0462.jpg-normal.jpg

Ehkä nyt saan järjestyksen pysymään?

xoxo,

minä