BeFunky_IMG_7567.jpg-normal.jpg

Minun piti tännä viettää muutama tunti aikaa keskussairaalalla koska minulla oli aamulla verikoe labrassa ja päivällä ultra äippäpolilla. Kävin siis limpparilla kanttiinissa ja ostin Kodin kuvalehden Joulu-lehden luettavaksi. Mahtava lehti kaikenkaikkiaan! Yhdellä sivulla oli aseteltu vanhoja hienoja aterimia kuusen muotoon. Kun sitten tänään sain postissa keräämiäni Mango-aterimia, ajattelin tehdä saman. Tosin alkuperäisessä kuvassa oli kuusen päällä joulutähti. Kävin mun piparimuotit läpi mutta en omista tähteä... tai muitakaan perinteisiä muotteja! Kaikenmaailman metsäneläimiä, muumeja ja pääkalloja kyllä löytyy, muttei piparkakkua, tähteä tai aatamia ja eevaa... Täytyi siis olla luova ja käyttää joululahjaksi saamaani ranskanliljaa. :)

Leikitään, että kuva näyttää tarkoituksella tuolta, koska halusin siihen taiteellisen efektin. (Todellisuudessa en osaa käyttää tytön järkkäriä ja siinä oli joku kummallinen asetus)

Tässä siis saaliini:

BeFunky_IMG_7571.jpg-normal.jpg

Pikkulusikoita tuli postissa 8kpl, haarukoita, veitsiä ja lusikoita 4kpl. Ennestään näitä kaikkia oli neljät. Uutena juttuna sain tarjoiluhaarukan ja -lusikan. Kaikki mun keräämät sarjat on ikäväkseni lopetettu - siis tämä Hackmanin/Iittalan Mango ja Arabian Illusia. (Onko sekin nykyään Iittalaa?) Eli ainoa mahdollisuus hankkia näitä on huuto.net tai kirpparit. 

Varsinkin noiden pikkulusikoiden vaje on häirinnyt, jos meillä on kahvikekkerit. 12 kappaleella pärjää jo pienemmissä kemuissa!

Näitä aterimia ei kyllä kukaan halua käyttää meillä. Ne tuntuvat ikävältä kädessä. Mutta ovatpahan nätit! :)

"Ja eiku syömään..." - Heikki Kinnunen

xoxo,

minä