Minä rakastan kevättä (ja syksyä), kesä menettelee ja talvesta en tykkää - paitsi joulusta. Kevättä on niiiiiin odotettu!

Keväällä on kaikkien kauneimpien kukkien aika, kun luonto alkaa pikkuhiljaa hereillä talviunesta. Satuin kävelemään Lempikukan ohi Kotkankadulla ja bongasin sen edestä lempikukkani helmililjan. Menin sisään ostaakseni sen ja törmäsin toiseen lempikukkaani, leinikkiin. Ostin niitäkin.

Päivä parani entisestään, kun PP's Decoren facebook-sivuilta huomasin, että varaamani purjelaiva oli tullut liikkeeseen. Menin siis töiden jälkeen kiirellä noutamaan sitä, ennen kuin liike sulkeutuisi (minulla tuntuu olevan koko ajan minuuttiaikataulu, enkä todellakaan nauti kiireestä). Samalla kysyin muutaman tuotteen saatavuutta. Koska tulisi lisää niitä ankkureita ja oliko Classic Vasea tulossa vielä M-koossa? Ihanista ihanin Anna kertoi, että lisää tulisi, mutta siihen menisi kyllä vielä kauan...  Hänellä olisi takahuoneessa tämä yksi viallinen mutta ei sitä voi myydä, kun siinä on niin paha kolhu... tai jos sen joku - 60%:lla haluaisi.... MINÄ!!! Minä pelastaisin sen! 

Ja niinpä kotiin tullessa minulla oli sekä maljakko, että kukat siihen.

a1.jpg

Onhan siinä selvä naarmu tekstin päällä mutta kauempaa sitä tuskin edes huomaa... Näin vaasille jäi hintaa 38 euroa, mikä oli paljon kivempi hinta, kuin alkuperäinen. Helmililjalle minulla ei ollut ruukkua, joten piti järjestää jotain...

a2.jpg

Lisäsin asetelmaan vielä pajunoksia viikonloppuna, kun kävin poimimassa taaperolle virpomaoksat.

a3.jpg

Töissä olen tehnyt tällä viikolla aika pitkiä päiviä, siksi omat pääsiäisvalmistelut ovat ihan alkutekijöissään. Eilen oli pakon sanelemana ehdittävä askartelemaan taaperon virpomaoksat töiden jälkeen ja pusseja virpojille, joita tosin tässä aamun aikana on käynyt vasta neljä. Ennen nukkumaankäyntiä ehdittiin taaperon kanssa istuttamaan vihdoin ohratkin.

a4.jpg

Tykkään ohraruohon ulkonäöstä paljon rairuohoa enemmän. Toivottavasti niissä tapahtuu jotain kasvua ennen pääsiäistä!

Tein myös valmiiksi pakastimeen oreomurusta ja vaniljatuorejuustosta palloja, jotka tänään aamulla ennen formulastarttia dippasin haarukalla valkosuklaaseen ja sulatin päälle vielä tummaa minttusuklaata. Voilá:

a5.jpg

Nams. Vaikka itsehän en saanut syödä. Sitä 86%:sta suklaata otin kyllä...

Tänään olisikin sitten oikein kyläilyviidakko, kun pitää käydä virpomassa mummot ja mummit, saada vihdoin toimitettua kummitytölle lahja, kun synttärit jäivät eilen meiltä välistä, ja päästään vielä katsomaan pikkuista tyttövauvaa. Ensi viikostakin on tulossa kiva mutta kiireinen. Jeesuksen kuolinhetken hartauden jälkeen Pitkäperjantaina aion sitten nostaa jalat kohti kattoa ja olla vaan... (eli leivon, siivoan ja laitan ruokaa ihan tuskassa, jos yhtään itseäni tunnen) 

Mutta nautitaanpa nyt auringonpaisteesta! Ihanaa palmusunnuntaita kaikille!

xoxo,

minä