BeFunky_a-christmas-carol.jpg-normal.jpg

Epävirallisen joulukalenterin idea? Ks. Luukku 1: http://pappila.vuodatus.net/lue/2013/11/epavirallinen-joulukalenteri-luukku-1-kuuntele-ja-laula-joululauluja

Rakastan joulumarkkinoita. Suunnitelmissa oli tänä vuonnakin käydä Tukholmassa suutorilla ja Skansenissa katsastamassa markkinoiden antia. Mutta kuten moneen kertaan on todettu, se juna meni ohi. Sain työtoverilta vinkin muutamille Itä-Uudenmaan markkinoille. Niinpä kävimme sitten poikaystävän kanssa katsastamassa nuo paikat.

Ensimmäisenä menimme Malmgårdin kartanolle Loviisaan.

Miljöö oli ihanan tunnelmallinen:

BeFunky_IMG_7807.jpg-normal.jpg

Markkinakojut olivat tosin vähän ahaan puoleiset, eikä kovin montaa minua kiinnostavaa kojua löytynyt. Yksi aivan ihana sisutuskoju siellä oli ja ruokaa olisi tietysti saanut jos jonkinlaista.

Siirryimme sitten Strömforsin Ruukille Ruotsinpyhtäälle. Ruukin aluekin on kaunista katseltavaa:

BeFunky_IMG_7813.jpg-normal.jpg

Plussana edellisiin markkinoihin täällä oli Hembölen farmi eläimineen. Minä nautin lampaiden rapsuttamisesta! Olin varmaan innokkaampi kuin monet lapset siellä! :D Inspiraation lähteitäkin löytyi... tuollaisen koivukuusen haluaisin yrittää rakentaa ja kivoja koruja ja ompeluksiakin siellä yhdessä putiikissa oli.

Ensi viikonloppuna olisi kuulemma Porvoossa joulumarkkinoita... en varmaan sinne enää saa poikaystävää raahattua. :D Ja Esplanadillahan on myös yleensä kivoja kojuja joulun alla...

xoxo,

minä