1.jpg

Hei, nyt sinne tuli se kauan kaivattu lammas! Mitä, mikä tai kuka ilmestyy kuvaan seuraavana? Käy jättämässä arvauksesi pappilan Facebook-sivuille. (isäntä huomautti, että tämä helpottuu loppua kohti... eli nopeus on valttia?)

Sitten asiaan! Katsokaas, miten hienon leivän leivoin!!! ...Enkä leiponut, ostin Prismasta. Galeten tuotantoa on. Olen nyt Tukholmassa (jos Luoja suo... jos ei suonut ja laiva upposi, haluan ruumiini loppusijoituspaikaksi Metsäkulman hautausmaan, Tero Hietasen siunaamaan , virsiksi 555 ja 552 ja Finlandiahymnin ja Järnefeltin kehtolaulun... ja jos joku tuo oransseja tai keltaisia kukkia, tulen henkilökohtaisesti kummittelemaan!). Mitä olinkaan sanomassa? Niin... olen siis Tukholmassa ja ajattelin ajastaa luukkuihin jotain, minkä eteen mun ei tarvitse nähdä kauheasti vaivaa. Niinpä en leiponut joululimppua, kun oli näin kaunis yksilö kaupassakin!

2.jpg

Leipä on hyvää. Joululimppu on hyvää. Leipä on saakelin lihottavaa. Mutta joulu on vain kerran vuodessa. Seuraavaan luukkuun jemmaan karpin version leivästä, niin kaikki me rajoitteisetkin saadaan jouluiloa. Mutta nautitaan nyt tästä hiilihydraattipommista:

3.jpg

4.jpg

Joululimppu taitaa olla sellainen, joka jakaa mielipiteitä. Tykkäätkö vai syljetkö pois?

 

xoxo,

minä

PS. Jos laiva oikeasti uppoaa, niin kertokaa rannalle jääneelle isännälle, että tykkään siitä niin, että halkeen...

 

Aiemmat luukut:

Luukku 1 - joulukalenteri
Luukku 2 - piparikuusi
Luukku 3 - paperitähti
Luukku 4 - joulumarkkinat
Luukku 5 - jouluinen Porvoo ja joululahjaideoita
Luukku 6 - omaa aikaa
Luukku 7 - Rocky Road-kuuset
Luukku 8 - Muumien taikatalvikakku
Luukku 9 - sulaneet lumiukot

 

* Siirretty Starboxista 13.2.2019 *