...päivittää blogia kuukausia myöhässä.

Minä en tajua, miten pienten lasten vanhemmat ehtivät. Tuo ei nuku koskaan ja hereillä ollessaan vaatii jatkuvaa viihdytystä. Nyt ihanuus kuitenkin uinuu ja ehdin jo vähän maalaamaankin, joten maalin kuivuessa on hyvää aikaa päivittää blogia.

Muistatteko kesän? Se oli silloin joskus...

Kesän lopulla sain mahtavan vinkin: Loviisan Wanhat Talot. Ihan uskomaton tapahtuma! Pihakirppiksiä ja roinakojuja koko kaupunki täynnä ja niihin ihaniin vanhoihin puutaloihin pääsee sisälle!

Tässä me oltiin Bean kanssa vasta aloittelemassa huvittelemista...

BeFunky_023.jpg.jpg

Torilta tarttui mukaan muutama vanha purkki, joiden tekstit olivat tietysti maailman kauneimmalla kielellä:

BeFunky_103.jpg.jpg

Pihakirppisten houkuttelemina ajauduttiin puutaloalueelle:

BeFunky_024.jpg.jpg

Ja lopulta taloihin. Minulla ei ole minkäänlaista lupaa näiden kuvien julkaisemiseen... enkä tiedä, keneltä sitä kysyä, koska minulla ei ole aavistustakaan, kenen talosta nämä ovat. Mutta tässä pari kuvaa lemppariasunnostani. Pahoittelen niiden laatua. En tietenkään keksinyt ottaa kameraa mukaan, joten nämä ovat kännykällä nappaistuja:

BeFunky_028.jpg.jpg

BeFunky_030.jpg.jpg

Aivan ihanat nuo hirsiseinät! (Käytiin poikaystävän kanssa katsomassakin yhtä taloa, jossa olisi ollut samankaltaisia ihanuuksia mutta se sai meidän molempien isiltä melkein purkutuomion, joten talon etsintä jatkuu yhä. Minulle kerrostalossa asuminen ei ole mikään ongelma mutta poikaystävä kuulemma ahdistuu täällä asumisesta. olisipa vaan sanonut sen ennen asuntokauppoja, silloin tämä kaikki olisi ollut vähän helpompaa...)

BeFunky_029.jpg.jpg

^ Katsokaa, siellä on Lego AT-AT kattohirren päällä! Olisiko syynä siihen, miksi pidin tästä talosta?! :D

Tämä makkari oli niin ihana...

BeFunky_026.jpg.jpg

Mutta peilikuva on kyllä niin pyöreä että!  Tuon jälkeen olen kyllä jonkun verran laihtunutkin ja ansainnut -20kg mukin:

BeFunky_051.jpg.jpg

Yhden toisen talon pihakirppikseltä bongasin NoaNoan lastenvaatteita! En edes tiennyt, että sellaisia on! Itse olen varsin ihastunut ko. merkin naistenvaatteisiin; olen haalinut kaksi mekkoa ja kaksi neuletakkia. Nyt sain siis Bealle ihanat housut ja violetin bodyn. Bodyn tosi kaunis kuvioneulos ei kyllä lainkaan näy kuvassa...

BeFunky_085.jpg.jpg

Mukaan tarttui myös toisenmerkkinen tunika 

BeFunky_017.jpg.jpg

Tämä taitaa olla Bean lempivaatekappale. Se osoittelee sormella pikkukukkia kankaassa ja esittelee niitä hymyillen muille sekä heiluttelee paidan helmoja.

BeFunky_019.jpg.jpg

Yleensä en oikeastaan osta lastenvaatteita kirpputorilta mutta nyt oli muotitietoinen äiti selkeästi myyjänä! Ja kun edullisestikin vielä sain... Mutta täytyypä hakeutua Helsinkiin NoaNoan puotiin. Täällä naistenvaatteita saa Sokoksesta mutta lastenpuolta siellä ei ole.

Yhdessä puutalossa, joka ei ollut näyttelykohteena oli ehkä maailman hauskin laatta kyljessä. Se piti vielä ikuistaa:

BeFunky_031.jpg.jpg

Sopivasti loppui juttu samaan aikaan, kun tuo prinsessa heräsi.

Lainaanpa loppuun vielä Aikakonetta: "kun pimenee taas syksyinen iltapäivä, voi kesän muistot lämmittää". Ensi kesän tapahtumaa odotellessa! Taatusti menen, jos vaan töiltäni pääsen!

xoxo, 

minä