Yritetäänpä nyt saada kesätekemiset kirjattua blogiin ennen kuin unohtuvat. Aika on ollut vähän kortilla, meidän taaperolla on nyt sellainen terveydentila, että se vaatii aika lailla jatkuvaa valvontaa. Jos nyt saisin jotain kirjoiteltua, kun se nukkuu. Natiaisen saa lisätä iltarukouksiin!

Mutta tässä vähän asiaa meidän viimeisimmästä Rymättylän reissulta, ajalta jolloin kaikki oli vielä hyvin...

Meille on tullut melkein tavaksi pysähtyä matkalla Kasvihuoneilmiössä matkalla. Yleensä minä olen se, joka löytää ostettavaa mutta tällä kertaa se oli kyllä poikaystävä, joka osti useammat housut pyöräilyyn. Toki minäkin kuolasin joidenkin tuotteiden perään. Niin kuin näiden kirjatukien:

a1.jpg

Tai tämän ravun...

a2.jpg

Mutta 45 euroa ravusta, jolla ei ole mitään funktiota, on minusta liikaa. Olkoon kuinka hieno tahansa. Niinpä minä ostin vain ruokaa.

a4.jpg

Gluteenittomat sapuskat olivat vähän kortilla, joten taapero sai järkyttävän ison (ja suolaisen) makkarakorin.

a3.jpg

Lapset tykkäävät kierrellä Kasvihuoneilmiössä siinä missä minäkin ja perällä asustavat kanit saivat taaperossa aikaan riemunkiljahduksia. Sieltä jatkettiin kuitenkin kohti Rymättylää ja mummaa ja pappaa, jotka jo odottelivat meitä.

Rymättylästä teimme pienen retken Turkuun ja Turun linnaan. Tuolloin minulla oli vielä toximyciinilääkitys käynnissä borrelioosiin ja minun piti pysyä poissa auringosta. Niinpä suojauduin yli-ison aurinkohatun alle, joka kuitenkin alkoi aika pian ärsyttää, kun en nähnyt, mihin kävelin (alkaisiko jo riittää terveysongelmat meidän perheessä?). Mutta juoksin siis autosta linnaan yrittäen välttää suoraa aurinkoa. Toki muutama kuva piti ottaa matkalla...

a5.jpg

Linnan pihassa oli heinistä rakennettu labyrintti. Suunnitelmana oli nostaa taapero labyrintin keskelle ja katsoa, miten se selviää ulos sieltä mutta taapero ei tahtonut suostua suunnitelmaan.

a6.jpg

Linna on muuttunut interaktiivisempaan suuntaan siitä, kun olen viimeksi käynyt. Siitähän Vellamossakin pidän, että saa touhuta ja kosketella. Linnassa oli ihan huippuja rooliasuja, jotka saivat koko poppoon innostumaan.

a8.jpg

^Huomatkaa nimenomaan innokas ilme... :D

a10.jpg

a12.jpg

Teinillä oli edelleen älypuhelin kädessä mutta tällä kertaa siksi, että se oli ihan mukana jutussa ja otti selfieitä.

a11.jpg

a16.jpg

Isukki tarvitsi vähän apua haarniskaan pääsemisessä...

a13.jpg

a14.jpg

Oli kuulemma painava! Taapero säikähti isi-ritaria niin, että heittäytyi portaat valtaistuimelta naama edellä alas.

a15.jpg

Meni hetki ennen kuin saatiin napero rauhoiteltua. Harmeja oli muillakin.

a9.jpg

Toki perusnäyttelytkin olivat edelleen pystyssä. Niin kuin lempparikuninkaalliseni Erik XIV:n vankila.

a7.jpg

a18.jpg

a17.jpg

Ala-aulassa päästiin vielä teinin kanssa poseeraamaan renesanssiasuissa.

a19.jpg

Linnan puistossa ehdin nuuhkia ruusuja ennen piiloutumista auringolta.

a20.jpg

Päivän päätteeksi poikaystävä meni tapaamaan ystäväänsä ja me tytöt menimme Hansaan haukkaamaan jotain pientä ja ostoksille.

Ostin taaperolle jonkin hämärän havajilaisjäätelön, jonka pinnalla oli japanilaista riisitaikinaa. Katsokaa kuinka hyvää!

a22.jpg

Niin hyvää, että neiti söi mieluummin salaattia mun lautaselta. :)

a21.jpg

Teimme pienen kierroksen H&M homessa ja ostin vessan maton ja tiskirättejä sillä välin, kun teini tuhlasi rahojaan vaateosastolla.

bf1.jpg

Tigerissa innostumme aina. Jotain halpaa ja pientä tarttuu aina mukaan. Niin nytkin. Ostin nämä supersöpöt pippurimyllyt.

bf2.jpg

"Mistä niistä sitten tietää, kumpi on kumpi?" kysyi poikaystävä, kun esittelin ostoksiani. No daa, laitan tietysti dymolla laput!

Ostin myös lisää näitä puisia jätskipuikkoja taaperon kotileikkeihin.

bf3.jpg

Ihan paras tuote!

Ja ihan loistava lomapäivä, eikö?!

xoxo,

minä