BeFunky_Instant_3-normal.jpg

...suklaasta ja pähkinöistä.

Edellisen postauksen jälkeen tuli pakottava tarve valmistaa jotain nättiä. Näin jopa painajaisia vagina-kakusta! Näihin Rocky Road-kuusiin löysin ohjeen Kodin kuvalehti Joulu-lehdestä, joka mitä ilmeisemmin on teemanumero, eikä sama asia, kuin kodin kuvalehden joulunumero? No anyways, tämä joululehti on ihan tykki! Yleensä niissä on pari sivua asiaa ja lopuilla sivuilla Marco Bjurström kertoo joulun vietostaan. Tämä oli täyttä asiaa... eli ei menneet rahat hukkaan.

BeFunky_Instant_4.jpg-normal.jpg

Kuuset on tosi helppo valmistaa (ehkä koristeluvaihetta lukuunottamatta). Koristelukin olisi varasti ollut helpompaa, jos olisin totellut ohjetta ja metsästänyt käsiini Oasis-sienen kuivatusvaihetta varten. Minä kuitenkin päätin istuttaa kuuset sokeriin. Tämä sopisi oikeasti lasten kanssa tehtäväksi. (vrt. Cake popsit, joiden ohjeessa näin luvattiin, mutta en edes yksin saanut niitä onnistumaan, kiroilin ja kiukuttelin)

BeFunky_Instant_2.jpg-normal.jpg

Täytyy kehitellä vielä pähkinätön versio näistä, että voin maistattaa näitä poikaystävällä. Itsekään en kyllä tätä versiota syö vaahtokarkkien takia, joten maku on vielä täysi mysteeri...

Veisinköhän töihin maistettavaksi?

xoxo,

minä