Siis minähän pidän kaikista eläimistä... siinä määrin, etten syö niitä. Heppahullu en ole koskaan ollut. Hepat on ihan kivoja mutta lehmät, possut, lampaat, kilit, koirat,kanit, gerbiilit ja noin 100 muuta eläinlajia ovat söpömpiä. (Poikkeuksena miniponi ja ne karvajalkaiset turriaiset, jotka eivät näe etutukkansa alta mitään, ne on tosi söpöjä heppoja!)

Näin Jeanne d'Arc Living-lehdessä leluheppoja ja ajattelin, että kyllä mekin hevosen tarvitsemme:

Fotor0623133453-normal.jpg

Sittenhän löysinkin heti omani kirpparilta, kuten aiemmin kerroin (http://pappila.vuodatus.net/lue/2014/05/miksi-minusta-ei-tullut-insinooria-ja-muita-kirpparitapahtumia). Sillä erotuksella, että nämä JDL-konit liikkuvat rullalaudalla, minun omassani on jalakset. Voisinhan toki ruuvata sen teinin upouuteen rullalautaan... :D

Anyways, oma heponi oli ruskea, joten päätin maalata sen valkoiseksi Kalklitirin Ivory-maalilla, jota tilasin Quriosasta (http://www.quriosa.fi/kalklitir-kalkkimaali/), Jalaksiin käytin Winter Seccoa.

BeFunky_IMG_0582.jpg-normal.jpg

Päätin jättää hepan maalin rakoilevaksi. Eikä päätöksellä ollut edes juurikaan tekemistä sen kanssa, että Ivory loppui kesken kaappia maalatessa, vaan heppa näyttää nyt mukavan kuluneelta ja aavemaiselta. Löysin myös kirppikseltä hepalle kengän eurolla (valmiiksi valkoiseksi maalattuna). Sovitus ketoi, että tämä Tuhkimo ei sitä ole hukannut, mutta kenkä pääsi silti seinälle keinuhepan kaveriksi.

Ihhahhaa vaan ja hyvää viikkoa kaikille!

xoxo,

minä