Illaksi ajoimme Heidelbergiin, jossa vanhempani yöpyivät ja jonne siskoni oli saapunut junalla. Jokaikisessä kuvassa tältä illalta on se ärsyttävä läiskä linssissä, josta valitin jo aiemmin. Koska tämä blogi on minulle enemmän päiväkirja kuin blogi, postaan ne tänne silti, vaikkeivät mitään valokuvaustaiteen mestariotoksia olekaan. Voikohan tuo kameran ongelma johtua kuumuudesta? Minun vanhempieni navigaattori nimittäin kärsi kuumasta niin, että lakkasi toimimasta ja vanhempieni täytyi jatkaa suunnistamista Ranskan puolelle vanhanaikaisesti karttakirjan avulla. Kännykkäni puolestaan alkoi käynnistämään itseään uudelleen... jatkuvasti - mutta se ongelma korjaantui Suomeen palatessa. Tässä joka tapauksessa pilkullisia kuvia kauniista Heidelbergistä:

e1.jpg

Kapea ostoskatu tuo mieleen jotenkin Tukholman vanhan kaupungin.

e2.jpg

e3.jpg

Vanhempani majoittuivat irkkupubin yläkerrassa. Pubissa oli muutamia huoneita ja vanhempieni huone oli varmaan sviitti, koska tuo ylimpänä näkyvä parveke kuului heille.

e4.jpg

Pitihän minun käydä testaamassa vessa ja ottamassa lisää pilkullisia kuvia tuolta partsilta...

e5.jpg

e7.jpg

Ehdin käydä hetken myös "katselemassa" kauppoja ennen kuin käskettiin syömään.

Heidelbergin Butlersista löysin sen etsimäni Mother & Daughter-kehyksen. Ja ehkä nämä meriheppavetimet (en ole varma, ostinko Butlersista vai Depotista).

merihepat.jpg

Nyt vasta kotona hokasin, että ei näitä voi vierekkäisiin oviin laittaa, koska molemmat käpertyvät samaan suuntaan. Minusta niiden pitäisi olla toistensa peilikuvat, jotta näyttäisivät vierekkäin hyvältä. Eli johonkin yksittäiseen... ja sitten lamppu syttyi ja kesken bloggaamisen kävin ruuvaamassa toisen taaperon Duplo-arkkuun, jossa oli jo reikäkin valmiina nuppia varten!

arkku.jpg

Toiselle tarvisi sitten vielä keksiä paikka mutta nyt ei taida irrota...

Joka tapauksessa tutustuin myös Depotiin, joka oli vielä Butleriakin ihanampi tavarataivas. Sieltä tarttui mukaan tämä superihana kupu köysineen (24,9€):

kupu.jpg

Ostin myös rullan tuollaista mutta kapeampaa narua ja tästä seinästä jotain pientä...

e8.jpg

Nimittäin valkoista ajopuuta pussillisen (2,99€).

tikut.jpg

Olin ihan varma, että tästä tulee kotona sanomista. "Siis maksoitsä noista?" tai "Ostit sitten risuja!" Mutta toistaiseksi poikaystävä ei ole avautunut niistä. Joko se on lakannut ihmettelemästä mun juttuja tai ei ole huomannut näitä. :)

Ja sitten toisenlaisia tikkuja samaan hintaan.

tikut2.jpg

Meillä on nyt muutamissa pippaloissa ollut cocktailpaloja ja niitä puutikkuja on sen jälkeen kaikkialla... ehkä jos jokaisella olisi oma piikki, hmmm.

Aterialle menimme siihen edellä mainittuun irkkupubiin. Nälkä oli kiljuva ja ruoan saaminen tuntui kestävän ikuisuuden. 

e10.jpg

Pihalla riitti onneksi ihmeteltävää ruokaa odottaessa.

e9.jpg

Juomalistalta bongasin omituisuuden: colabier. WTF? Miksi kukaan sotkisi kolaa ja olutta keskenään. Olihan se maistettava! 

e11.jpg

Henkilökohtaisesti pidän ko. tuotteista enemmän erikseen.

Oli aika lähteä nukkumaan mutta palaisimme taaperon kanssa Heidelbergiin heti seuraavana päivänä, kun teini lähtisi siskoni kanssa opiskelemaan. Nukkumaan meno otti tosin pienen mutkan, kun päädyimme siskon ja hänen eksänsä tapaamiseen ylimääräisiksi pyöriksi. Tarkoitus oli torkkua autossa mutta sitten meitä vietiinkin baariin. Olen aika varma, että kumpikaan lapsista ei Suomessa tuollaiseen aikaan olisi päässyt ravintolaan sisällä - mutta hopsan, täälläpä se näköjään kävi noin vain!

Uusia seikkailuja odotellen!

xoxo,

minä