Minähän käyn messuilla etupäässä saadakseni nimmareita - ja valokuvan itsestäni tähtien kanssa. Jälkimmäinen oli tänä vuonna vaarassa, sillä valmiit kuvat saapuvat messuille 16.30 ja meidän piti siihen aikaan olla jo terminaalissa. Lauantainahan kuvaus ei onnistunut kiitos Viikkarin 4 tunnin myöhästymisen. Niinpä kysyin, voisiko kuvaaja ottaa kuvan meidän kamerallamme, niin voisimme sitten itse teettää sen. Kuulemma onnistuisi.

Niinpä lähdimme huojentuneina jonottamaan nimmareita. Aika vähillä jonoilla tänä vuonna selvisimme. Oikeastaan kaikille muille pääsi kummemmin jonottamatta paitsi Billy Boydille.

g1.jpg

Tässä Chris Parsons rustaa nimmaria jollekin muulle, kuin minulle, sillä minä otin nimmarini 4-LOM:in kuvalla. Parsons on tehnyt useita sivuhahmojen rooleja Star Warsiin. Osric Chau vilahti jossakin aiemmassa päivityksessä. Nimmaripöytien ääressä sain napattua kuvan Anthony Danielsista (C-3PO) juttelemassa Adam Brownin (Hobitin Ori) kanssa.

g2.jpg

Adamilla riitti juttua myös meidän teinin kanssa, joka on tietysti Keskimaan superfani. Yllätyin siitä, miten kauniisti meidän teini englantia ääntää, vaikka tiesin toki, että hän on kielellisesti lahjakas.

g3.jpg

Teinihän oppi alle kouluikäisenä ymmärtämään englantia. Meillä oli isänsä kanssa tapana keskustella englanniksi ne asiat, joita emme halunneet lapsen kuulevan. Ja yhden tällaisen keskustelun päätteeksi teini (silloinen pikkutyttö) esitti jonkin tarkentavan kysymysen suomeksi, joka kertoi, että hän oli ymmärtänyt koko keskustelun. Kielten oppiminen on teinille helppoa, vaikka hän ei viitsi nähdä sen eteen mitään vaivaa. Ketähän hän muistuttaa...? Toki tyttö on paljon äitiään lahjakaampi.

Billy Boydin (LOTRin Pippin) yllätin esittelemästä tatuointiaan tatuoidulle fanille.

g4.jpg

Kun nimmarit oli jonotettu, oli aika jonottaa valokuvaan. Me otimme kuvat Anthony Danielsin ja Billy Boydin kanssa. Kuvaaja otti meidän kameralla testikuvia mutta päätti sitten, että meidän kamer on paska. Hän ottaisi kuvan mieluummin omallaan ja lähettäisi sen sähöpostilla. Niinä meidän kameraamme tallentui vain kuvia Anthony Danielsista järjestelemässä meitä asentoon ja korjailemassa pikkuprinsessan mekon asentoa.

g5.jpg

g6.jpg

g7.jpg

Mutta sähköpostiin saimme sitten jackpotin.

g8.jpg

g9.jpg

Huomatkaa tuo poikaystävän It's a trap!-lippis, joka löytyi messuilta. Ehdin sanoa, että tuo olisi hyvä joululahja pikkuveljelle, kun poikaystävä oli jo käynyt ostamassa sen itselleen.

Heti kuvien ottamisen jälkeen oli juostava junalle ja vanhan kaupungin läpi terminaalille.

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisit voinut olla mukana!

xoxo,

minä