Riviera Maisonin tämän vuoden kesäkokoelmassa oli taas kaikenlaista lemmikeillekin. Siis jos lemmikki sattui olemaan kissa tai koira. Koiranruoan tai kissannappulat sai kivasti piiloon purkkeihin, joissa luki "dog food" tai "cat food". Mutta jos miehesi on allerginen molemmille yllämainitulle otuksille ja kotonasi asustaakin kani, mihin sen ruoat jemmataan?

Viimeksi ongelma oli akuutti keväällä, kun kanit olivat vielä sisällä ja taapero levitteli pussista niiden ruokia ja ruokki niitä jatkuvalla syötöllä. Silloin ratkaisin ongelman "lukittavalla" RM-purkilla, jossa ei lukenut mitään koirista tai kissoista, sillä en kertakaikkiaan voi säilyttää kaninruokaa purkissa, jossa lukee "koiranruokaa"!

1.jpg

Tuolla takana se on. Ei mikään hieno, mutta kelpaa!

Kun kanit palasivat syksyllä pihalta sisään, isäntä sijoitti ne kodinhoitohuoneeseen. Se vähän harmitti minua, sillä pidän kovasti meidän kodinhoitohuoneesta - ja missä nuo otukset... tai siis enää tuo otus on, siellä kaikki on keltaisen eläinpölyn peitossa. Lisäksi nuo tuholaiset toteuttivat itseään jyrsimällä ensi töikseen kodinhoitohuoneen verhot.

Seurasi uusi ongelma, nyt taapero yrittää antaa kanille heinää - tai puruja, jota kuvittelee kanin myös syövän. Heinällekin oli siis löydettävä säilytyspaikka. Ja niin tein! Jussin jättikirppiksellä Jylpyllä myydään kassan vieressä tällaisia lemmikinruokalaatikoita. Ei kissan, ei koiran, ihan vaan lemmikin. Pointsit valmistajalle! (4Living?)

2.jpg

Kauha laatikon kyljessä on kiva lisä, joskaan heinän annostelussa siitä ei ole mitään hyötyä. Laatikoita oli kahta eri kokoa/mallia. Tämä isompi, neliskanttien laatikko maksoi 16,90 ja vähän pienempi, pohjaltaan soikea laatikko maksoi 14,90. Ei yletä taapero enää heinään, eikä ruma heinäpussi enää häiritse tätä mammaa.

3.jpg4.jpg

Kodin kunnossapito on asteen kivempaa, kun välineet ovat nätissä järjestyksessä. Eikö teistäkin?

Siivouspäivän fiiliksissä...

xoxo,

minä

 

* Siirretty Starboxista 10.2.2019 *