... no teknisesti ottaen se ei ollut teinin oma näyttely vaan Kotkan opiston lasten kuvisryhmien yhteisnäyttely mutta näin minä sen äitinä näin. Nämä ovat siis näytillä Kotkan kirjaston aulassa.

Tässä tytön "Metsän kuningatar" (vai haltijatar?)

Fotor0311143119-normal.jpg

Tämän savityön lisäksi näytille oli päässyt maalaus liito-oravasta:

BeFunky_127.jpg-normal.jpg

ja kukka-asetelma:

BeFunky_132.jpg-normal.jpg

Siinä siis alakerran taidenäyttely. Yläkerrasta löytyy vielä yksi työ. Koulun kuvistunnilla tehty norsu. Teini oli syyslukukaudella ihmetellyt, mihin hänen piirtämänsä työ oli hävinnyt, kun muilla vastaava työ löytyi luokasta. Norsu olikin lähetetty edustamaan Lasten Kulttuuriviikon piirustuskilpailuun. Se ja muut ehdokkaat ovat kehystettynä kirjaston lasten osastolla. Itse asiassa Ebban ronsu on minusta hienompi, kuin kilpailun voittanut työ. Saatan toki olla puolueellinen. Mutta Norsu tulee tässä:

BeFunky_131.jpg-normal.jpg

Tyttöhän voitti KotkaMillsin viime elokuussa järjestämän piirustuskilpailun aiheesta "Mistä paperi tulee". Selkeästi taiteellista lahjakkuutta siis löytyy, kuvis oli viime todistuksessa 10 (mihin minä pystyin vasta lukiossa) ja taideaineista musiikki on kai aina ollut Ebballa 10 (jota lähellekään en ole päässyt koskaan)

Kotikirkko sijitsee kirjaston vieressä, joten kotimatkalla nappasin siitä kuvan, kun oli niin kauniit värit.

BeFunky_134.jpg-normal.jpg

Menköön tämä mun taiteesta sitten. :D

Ylpeä äiti kuittaa!

xoxo,

minä