Tänään...

OLIN:

  • Iloinen. Olen viime viikkoina ollut tosi stressaantunut ja alakuloinen. Tänään heräsin hyvällä tuulella (vaikka työt eivät vieläkään tule valmiiksi).  Poikaystävä kävi yön kotona, vaikka on urheiluleirillä Vierumäellä. Vaikka hän olikin jo kadonnut ennen kuin heräsin, oli kiva nukahtaa yhdessä ja hyvä mieli kantoi pitkälle päivään.
  • Kevyempi kuin eilen. Vaaka näytti pudostusta, jes!
  • Reipas ja aikaansaava. Pitkästä aikaa tuntui, että jaksan tehdä asioita, eikä minun tarvitse pakottaa itseäni tekemään juttuja.

SÖIN

  • Aamiaiseksi smoothien.

2.jpg

Ostin Euromarketista tuollaisia smoothiepusseja kahta eri makua. Molempia testanneena voin sanoa, etteivät nuo paljon makua smoothieen tuoneet! Marjoista tulee enemmän makua  - ja vähemmän hiilaria! Tähän smoothieen laitoin 2 pussia hedelmiä, 1 rkl vehnäleseitä, 1 rkl kookoshiutaleita, 3 rkl turkkilaista jogurttia ja ison lorauksen rahkajuomaa.

  • Lounaaksi cheddar-omena-suolakurkkusalaattia. Mun herkkua! Sekaan vähän majoneesia, chilikastiketta ja mustapippuria, ja herkku on valmis!
  • Päivälliseksi tofua ja kesäkurpitsapastaa tomaattikastikkeessa. Tiedättekö, kun festareilla sitä saa aina tosi hyvää tofua? Ja sitten sitä miettii, että jospa osaisin itsekin tehdä...

18.jpg

... No en osannut. Kokeilussa oli tomaatilla ja basilikalla maustettua tofua. Neuvon jättämään kauppaan. 

TEIN

  • Istutuksia. Kävimme taaperon kanssa aamutuimaan raahaamassa kaikki tyhjät Pepsipullot kauppaan. Samalla tutustuimme Tokmanniksi vaihtuneeseen Robinhoodiin ja haimme puutarhamyymälästä multaa. Olin aiemmin ostanut siemeniä (ja multaa) mutta multa loppui ennen siemeniä. Nyt laitoimme taaperon kanssa loput siemenet multaan. (Sanoinko "multaa" riittävän usein?)

13.jpg

16.jpg

Pienestä ne nuokin versot ponnistivat.

a1.jpg

  • Ompelujuttuja. Ompelin Bean lastentuoleihin pehmusteet. Olin jättävinäni älyttömästi saumavaraa, mutta täyttäessä ja ommellessa nämä kutistuivat ihan pikkuriikkisiksi. No saavat kelvata kuitenkin.

12.jpg

Käytin loppuun tähtikangastilkun ja laitoin nauhoiksi Riviera-Maisonin numeronauhaa. Sitä kuluikin kahteen tyynyyn koko rulla.

4.jpg5.jpg

Taapero asetteli lohtueläimen heti kokeilemaan tuolia. Ja kiipesi itse toiselle.

9.jpg

Koska meillä ei enää ollut vanulevyä, pilkoin rikkinäisen fleeceviltin tyynyjen sisään. Ja kun nyt viltti oli jo riekaleina ja ompelukone oli raahattu esiin komerosta, pitihän loppukin viltistä hyötykäyttää. Niinpä tein pieniä kangashahmoja kankaasta, jonka ostin taaperoa odottaessani, ja jolle en ole keksinyt käyttöä.

7.jpg

En nyt oikein tiedä, mitä nämä ovat... liian pieniä tyynyiksi ja liian rumia pehmoleluiksi...

Mieleen tulee ne hernepussit, joita heiteltiin ämpäriin tarhassa ja ala-asteella. Täytänkin seuraavan setin herneillä!6.jpg

  • Ihan tavallisia juttuja. Pesin pyykkiä ja kylvetin taaperon. Mokoma ei halunnut tulla pois kylvystä, niin että lopulta minun oli vedettävä ammeen pohjasta tulppa irti ja odotettava, että vesi poistui.

kylpy.jpg

  • Herkkuja pakastimeen. Alun alkaen tällä ohjeella piti syntyä Bountya, mutta suklaakuorrutuksen tekeminen on minusta vähän ärsyttävää...Mutta kun nämä suklaattomat Bountyt ovat tosi hyviä, niin ei sitä suklaata edes kaipaa! Kookosöljyä ja -hiutaleita sekaisin ja muotteihin pakastimeen, nam!

17.jpg

Oikein kiva päivä kaiken kaikkiaan. Huomenna ei tarvitse miettiä, mitä tekisi, kun töissä riittää taas puuhaa. Mutta onpahan nyt ainakin akut ladattu!

Jospa sitä vielä illan päätteeksi katselisi uusimman Game of Thronesin...

xoxo,

minä