Lainaus on Pekka Ruuskan Rafaelin enkelistä ja liittyy tähän postaukseen sikäli, että videotykki oli olennainen apuväline vauvanhuoneen seinän koristelussa.

Minä rakastan Nalle Puhia! En sitä typerää Disney-sontaa niinkään, vaan A.A.Milnen ja E.H.Shepardin alkuperäistä ja oikeaa Puhia. Toki se Disneyn ensimmäinen Nalle Puh-elokuva oli ihana, olihan se tarinan puitteissa melko uskollinen Milnen kirjoille.

Niinpä päätös koristella vauvanhuoneen seinä kopioimalla E.H.Shepardin piirroksia oli itsestäänselvyys. Minulla oli muutama vaihtoehtoinen piirros mielessäni mutta tämä sai kannatusta sekä poikaystävältä että tytöltä. Ja hyvä niin, sillä alakuloinen Ihaa on ehdoton suosikkini, tuo ihana synkistelijä!BeFunky_DSCF7175.jpg-normal.jpg

Niinpä lainasin siis töistä videotykin ja heijastin kuvan läppäriltä seinälle. Onneksi poikaystävä taipui siihen, että me muutamme pikkumakkariin, joka on tähän asti toiminut pelihuoneena, ja vauva saa talon isoimman makkarin. Ei kai siellä makkarissa tarvi juuri muuta olla, kuin sänky? Olkkari on kuitenkin sitten aikuisten leikkikenttä. Vauva sen sijaan tarvii kasvaessaan tilaa leikkiä!

Tämä toimi loistavasti, koska nyt vauvanhuoneen seiniä ei tarvitse maalata. Muut huoneen seinät ovat valkoisia, päätyseinä harmaa. Pelihuoneessa on mustat seinät ja katto, joten sitä olisi pienelle pitänyt "vähän" muokata! :D

Minusta tämä harmaa on aivan ihana väri! Olin kuvitellut itse valinneeni sen tähän muuttaessani mutta kuulemma se onkin jotain äidiltä ja isältä ylijäänyttä maalia, jonka isä oli laittanut seinään, koska muuten ostamani maalit eivät olisi riittäneet. Täytyy siis onnitella äitiä hyvästä mausta!

Nyt olin jo lähettämässä poikaystävää maalikauppaan ostamaan valkoista maalia, kun muistin, että tytön huoneen remontistahan jäi juurikin valkoista. Eli eikun työhön!

Huonetta koristelin meidän sinisellä Duplo-arkulla, joka kuuluu oikeastaan pikkuveljelleni. Pesin kaikki tytön Duplot ennen uutta käyttäjää. Sinistä on myös kirpparilta aikanaan löydetyssä tuolissa.

BeFunky_DSCF7182.jpg-normal.jpg

Siskoni kysyi, että kuka tuo nenäkaveri on. No sehän on tietysti vohvelipossu, jonka tyttäreni ompeli koulussa. olisi pitänyt ottaa kuva myös sen takapuolesta, sillä on nimittäin siivet selässä. Minusta se on kertakaikkisen ihana! <3

Maalaaminenkin on ihanaa! 

xoxo,

minä