Enhän ole vielä julkaissut kuvia tästä?

Kun päätin, että Ikean Expedit lokerikko/tv-tason oli lähdettävä, iski vakava ongelma. Mistä tilalle TV-taso? Tiesin, että tällä kertaa haluaisin matalamman - nimenomaan tason, enkä koko seinän peittävää härveliä. Kiersin kaikki kirpparit moneen kertaan ja vilkuilin huonekaluliikkeiden valikoimaa sillä silmällä. Kallista en haluaisi! Sitten jossakin kohtaa aloin muistella menneitä tv-tasojani ja hokasin hylänneeni sellaisen ex-mieheni mökille. Pikakelaus muistin syövereihin. Eron jälkeen eksä oli kysynyt, tarviiko mitään siellä olevia kalusteita säilyttää vai voiko niillä heittää vesilintua. "Ei tartte!" olin sanonut. Päätin kuitenkin kokeilla onneani ja soittaa kysyäkseni, joko ne oli hävitetty. Ilokseni sain kuulla, että tallessa olivat ja eksällä olisi pakettiautokin käytössä niiden siirtämiseen. 

Niinpä poikaystävän ja eksän kanssa lähdimme kalusteiden hakuun. Minulla oli mielessä mökille mennessä ihan toinen, pienempi tv-taso. Olin unohtanut kokonaan kalusteen, jonka sieltä lopulta toimme!

Taso oli männyn värinen ja haisi auksi melko ummehtuneelle. Mutta JDL:n Natural Whitella saa ihmeitä aikaan!

BeFunky_IMG_3453.jpg.jpg

Maaliakin taisi kulua kaksi vai kolme purkkia. Eli ei se ihan ilmainen ollut. Mutta aika edullinen. Ja aika-tosi-kiva! Korvasin kaikki vanhat puunupit uusilla vetimillä. Osa on Vanha Vantosta Rymättylän reissulla ostettu ja osa W&M Centeristä Kotkasta. 

Poikaystäväkin osallistui sisustamiseen asettamalla tuon minun AT-AT:ni tuonne hyllyn päälle. Se on muistutuksena niistä ajoista kun kämppä oli täynnä Star Wars-leluja. Se on mukavan neutraalin värinen ja lisäksi lempialukseni. Meidän mummo kysyi, että olenko tehnyt tuon hevosen vai kilpikonnan vai mikä tuo on. Kiitti vaan! :D

Taso peittää nyt sitten kuitenkin melkein koko seinän. Mutta pluspuolena säilytystilaa tuli lisää. Vitriinikaapissa säilyvät mun ja teinin Riviera Maison astiat. Teinin ovat mittakupit, sokerikko ja kermakko ja Cappuccino-kupit.

BeFunky_IMG_3470.jpg.jpg

BeFunky_IMG_3472.jpg.jpg

Avohyllyillä toivoin voivni säilyttää koriste-esineitä (joulukoristeita :D)...

BeFunky_IMG_3456.jpg.jpg

BeFunky_IMG_3458.jpg.jpg

...mutta

BeFunky_IMG_3464.jpg.jpg

Vauva ei kertakaikkiaan anna niiden olla. Isoin osa on jo mennyt päreiksi. Sain poikaystävän perheeltä joululahjaksi lahjakortin Living Deauvilleen ja ostin (toisen Memory-boksin lisäksi) muun muassa nämä ihanat sienet.

BeFunky_IMG_3467.jpg.jpg

Ja hetihän taapero ehti hajoittaa toisen. Poikaystävän täytyi liimata se kasaan, sillä toinen sieni yksinään olisi näyttänyt kummalliselta. Yksi pieni siru jäi puuttumaan...

BeFunky_IMG_3468.jpg.jpg

Vielä sain lahjakortillani tämän ihanan tähden ja Nicolas Vahen pullasudin, jonka käytöstä minulla on taaperon kanssa kova kilpailu. Suti löytyy vauvan jäljiltä milloin mistäkin!

BeFunky_IMG_3476.jpg.jpg

Minusta telkkarin taakse jäi liikaa tyhjää tilaa. Olisin tapetoinut seinän mutta siihen ei hallitus antanut lupaa. Ei ainakaan sillä tapetilla, jolla eniten halusin. Ajattelin sitten kokeilla ilmaista ratkaisua.Minullehan oli jäänyt keittiön kaapeista ylimääräistä liitutaulutarraa. Ferm Livingin valikoimissa on tällainen valmis tarra:

BeFunkycloud.jpg.jpg

Ajattelin säästää ja toteuttaa tarran itse ylijäämärullasta. Aluksi en ollut vakuuttunut lopputuloksesta mutta sitten lisäsin Liisa Ihmemaassa-sitaatin ja aloin lämmetä sille. Kun teini saapui kotiin, kävi ilmeiseksi, ettei pilvi ollut hänen mieleensä.

BeFunky_IMG_3478.jpg.jpg

Kun poikaystävä tuli kotiin, selvisi, että olin ainoa pilven ystävä. No ihan sama, saisi lähteä kun keksittäisiin parempi ratkaisu. Poikaystävä alkoi googlettaa Star Wars tauluja ja toivoi, että maalaisin jotain tyhjään tilaan. Minä en halunnut mitään TV:n kanssa saman mallista TV:n päälle ja pyörittelin silmiäni. Sitten Pinterestistä löytyi molempia tyydyttävä ratkaisu. Etsin mustavalkoisia Star Wars-printtejä, jotka sarjana voisivat toimia telsun yllä. Tällainen kasa kuvia löytyi (muste loppui, joten osasta tuli sinisiä - uusintaprinttausta odotellessa):

BeFunky_IMG_3439.jpg.jpg

Olimme molemmat sitä mieltä, että kehystettynä näistä tulisi kivat. (Jonkinlaista piratismia tuli tässä varmaan harrastettua) Mutta viimeksi kotona käydessä poikaystävä sanoi, ettei varsinaisesti ole tullut hulluksi tuon pilvenikään kanssa. Katsotaanpa sitten, miten tämä loppujen lopuksi menee...

Ratkaiskaapa ongelma minulle: pilvi vai Star Wars-printit?

xoxo,

minä