Otimme metron Baker Streetille, joka tunnetaan myös erään salapoliisin kotikatuna.

L1.jpg

Pyörähdimme turistikrääsäkaupassa...

L2.jpg

... ja suuntasimme sitten tien toiselle puolelle Madame Tussauds'n vahakabinettiin. Jono kabinetin edessä oli pitkä kuin nälkävuosi. Yritin kysyä intialaisen tai pakistanilaisen näköiseltä työntekijältä, mihin jonoon meidän pitäisi asettua. "Ovi numero 2", oli vastaus ja jonon perälle vaan. Yritin kysyä vielä, että häh, mutta hän viittoi meidät kyllästyneesti tiehemme. Siinä ei kyllä yhtään saanut tolkkua, että missä menee jono millekin ovelle. Niinpä painelimme masentuneena satoja metrejä kohti jonon päätä. Onneksi sen päässä oli oikeasti asiakaspalveluhenkinen naistyöntekijä, joka sanoi, että nyt menette täysin vastakkaiseen suuntaan ja muistatte näyttää siellä, että teillä on VIP-liput. Kuulin, kun joku kysyi, moneltako pääsisi sisään, jos jäisi jonoon. Puoli viideltä kuulemma. Kello oli silloin vähän yli yksitoista. VIP jonossakin sai jonottaa ehkä kolme varttia mutta olin aivan superkiitollinen VIP-lipuista. Piti oikein lähettää isille kiitosviesti. Osta aina, aina, jononohituslippu, jos olet menossa vahakabinettiin!

Sisällä odotti oikein pervoilugalleria. Ihania miehiä jonossa. Tuntui hyvältä vitsiltä kihnuttaa nukkeja vasten, mutta näiden kuvien katsomisesta jälkikäteen tulee kyllä semisti likainen olo... :D

L3.jpgL4.jpg

Sorry Bridget Jones, I stole your man!

L5.jpg

L6.jpg

Miksi minä näytän kaikissa kuvissa tyytyväiseltä puutarhatontulta ja teini onnistuu aina? Minäkin halusin ihanan yhteiskuvan Johnnyn kanssa!!!

L7.jpg

Tästä tulee ehkä Beckhamien perheen seuraava joulukorttikuva?

L8.jpg

Saatoin antaa teinille ohjeet rajata Angelina ulos kuvasta. I'm team Jennifer!

L9.jpg

Meillä ei juuri tullut riitaa miehistä... Tässä teini ja Benedict Cucumber... Cum... Cub... ihan sama, se lohikäärme siitä Hobitti-elokuvasta!

L10.jpg

L11.jpg

George oli ihana teho-osastossa!

L12.jpg

Leoa ja minua yhdistää se, että me molemmat olemme keränneet Star Wars-leluja. Ja ennen tätä vuotta olisin voinut sanoa, että kumpikaan meistä ei ole voittanut Oscaria.

L13.jpg

Tää on seuraavan Expendables-leffan juliste...

L14.jpg

L15.jpg

Olin tosi pettynyt, kun vahakabinetissa ei ollut Sebastian Vetteliä. Olisin halunnut hinkuttaa häntäkin vasten. Lewis Hamilton ja minä olemme vain kavereita.

L16.jpg

Yritin olla fiini kuninkaallisessa seurassa. Kouluikäisenähän raivostutin koulukaverini opettelemalla puhumaan englantia samalla aksentilla ja äänenpainolla, jolla prinsessa Dianan veli piti muistopuheen Dianan hautajaisissa. Kuinka pitkä Diana oikein oli? Minä olen kuitenkin 171,5cm ja tunsin oloni pätkäksi!

L17.jpg

Einstein ei ole kuuma, joten en halunnut yhteiskuvaan.

L18.jpg

L20.jpg

L21.jpg

You know I'm bad, I'm bad!

L22.jpg

L24.jpg

Eikö teistäkin tuo entinen paavi muistuta erehdyttävästi Emperor Palpatinea?

Tunnetuista henkilöistä siirryttiin Marvel-hahmoihin ja 4D Marvel-elokuvaan. Hieman harmitti, että poikaystävä (=Marvel-fani) ei ollut mukana.

L25.jpg

L26.jpg

L29.jpg

L30.jpg

L28.jpg

L27.jpg

Behold my mad photoshopping skills! :'D

Marvelin jälkeen oli tarjolla jotain vieläkin parempaa. Parasta. Mutta säästän sen toiseen päivitykseen.

Ketä sinä haluaisit lääppiä?

xoxo,

minä