Suurin ongelma vauvan huoneessa oli minusta se, että hoitopöydän lähettyvillä ei ollut koukkua pyyhkeelle. Pyyhe lojui aina mytyssä läheisen Duplo-arkun päällä. Päätin etsiä kivat nupit ja hankkia laudan, johon ne kiinnittää.

Yhtenä päivänä löysin entisen kauppahallin uudesta puodista A,B,C,D-nupit. Harmittelin, ettei nuppeja ollut E:hen saakka, silloinhan olisin voinut kirjoittaa niistä Bea. Lähdin pois ostamatta nuppeja, kunnes keksin, että B, A ja C:hän ovat Bean etunimien alkukirjaimet. Menin takaisin.

BeFunky_Chromatic_1.jpg-normal.jpg

Kun esittelin äidille nuppejani ja kerroin, että ajattelin ruuvata ne johonkin laudan pätkään, äiti sanoi, että heillä saattaisi olla lankun pätkiä. Äiti oli valmiiksi maalannut lankun samalla harmaalla, jota huoneessa on jo muutenkin, joten se kelpasi mieluusti. Vielä kun isä sahasi minulle lankusta sopivan mittaisen pätkän ja äiti maalasi sahatun päänkin, oli takalauta valmis ja ilmainen. :D Oma remonttireiskani ruuvasi vielä nupitkin, niin ettei minun oikeastaan tarvinut tehdä mitään. Paitsi laittaa ripustuskoukut. No, ne ovatkin sitten ihan vinot mutta ei puututa siihen...

BeFunky_376.jpg-normal.jpg

Kun ostin alla olevan pyyhkeen Ikeasta, en pitänyt siinä mistään muusta, kuin pienestä pandakarhusta jossakin sadepilvien alla. Mutta siihen ihastuin niin, että pyyhe oli kuitenkin ostettava. Nyt pyyhe minusta sopiikin huoneeseen tosi hyvin ja olen tyytyväinen ostokseeni.

BeFunky_IMG_9734.jpg-normal.jpg

BeFunky_IMG_9738.jpg-normal.jpg

Taas yksi ongelma ratkaistu!

xoxo,

minä