Pitkäperjantain aamuna starttasimme siis matkaan. Ensimmäinen pysähdys tapahtui jo Pyhtäällä - minun takiani! "Muistakaa lapset sitten käydä vessassa ennen lähtöä"

Toinen stoppi tapahtui Sammatissa, kun Kasvihuoneilmiön Facebook-sivut ystävällisesti tiedottivat seinälläni, että Kasvihuoneilmiö on auki koko pääsiäisen. Miten voi olla? Ja jälkikäteen ajateltuna Pitkäperjantai on vähän huono shoppailupäivä... olisi pitänyt välttää moisia hömpötyksiä!passi19.jpg

passi20.jpg

Unohdinko ehkä kameran kotiin. Kännykällä koitin sitten poimia...

passi21.jpg

 

passi22.jpg

Tuo hopeinen formula olisi ollut niin paljon tyylikkäämpi, kuin meidän pinkki!

Kahvihammasta alkoi kolottaa.Tarjolla olisi ollut ihania croissantteja mutta vitriinin lupaus siitä, että pulla päivässä pitää luut piilossa sai minut välttämään ne. Minulla on nätit solisluut, haluan ne esiin!

passi23.jpg

Jälkikasvulle herkut kelpasivat.

passi24.jpg

Vehnäallergikko sai pullan sijaan jätskin(palan).

passi25.jpg

Olo oli kuin Liisalla Ihmemaassa, kun tuolla flamingojen seassa ryysti kahviaan!

Minä löysin itselleni synttärilahjan. Lentsikkahulluna se oli pakko-ostos!

001.jpg

Kahvitankkauksen jälkeen matka jatkui taas. Yritin epätoivoisesti etsiä radiosta Jeesuksen kuolinhetken hartautta mutta tuloksetta. Se jäi siis tänä vuonna väliin!

Perille oli ihana saapua, kun näki, miten taaperoa on ikävöity! Kyllä Bea saa kiittää onneaan, että hänellä on kahdet ihanat, välittävät isovanhemmat. Minun käy teiniä vähän sääliksi, kun teinin ukki on kuollut ja mummo ei pidä yhteyttä. Kyllä se vaan on lapsen onni, että on paljon rakastavia ihmisiä ympärillä! Meidän, jotka ollaan teinin ympärillä, pitää sitten vaan rakastaa sitä sitäkin enemmän! <3

Synttärilahjaksi sain lahjakortin Loviisan Aittaan. Poikaystävä ei näyttänyt innostuneelta - se tietäisi, että meille muuttaisi lisää Riviera Maison-tavaraa! Hiphei! Välipäivänä törsäämään!!!

Tarinoin siitä lisää ensi kerralla, nyt näyttää, että taapero tyhjentää meidän kaappeja, moro!

xoxo,

minä