Minä en muista vauvan hoitamisesta mitään!

Onkohan hoitopöydällä kaikki tarpeellinen?

BeFunky_IMG_7839.jpg-normal.jpg

Vanulappuja, Topsy-puikkoja, tutit, jotka ovat vielä keittämättä...

BeFunky_IMG_7840.jpg-normal.jpg

Sekatavaralaatikko: puhdistuspyyhkeitä, korviketta, jos tarve tulee (ostin luomua), sinkkivoide (se oli hyvää tavaraa ainakin isomman tytön kanssa), tuttiketju ja ruokalappu, joille ei ollut oikein muuta paikkaa. Tähän laatikkoon pitäisi varmaan vielä hankkia vauvan kynsisakset (jossain meillä kyllä sellaiset on), vauvan harja ja se korvalämpömittari, jota en vieläkään ole saanut ostettua.

BeFunky_IMG_7843.jpg-normal.jpg

Laatikollinen alushousuja. Sukkikset yms. ovat sitten vaatekaapissa.BeFunky_IMG_7845.jpg-normal.jpg

Vaippoja. Ostin suoraan kolmoskokoa, joka näytti alkavan neljstä kilosta. En lainkaan usko alle nelikiloiseen vauvaan, vaikka sitten viikkoa ennen laskettua käynnistettäisiin. Ostin biohajoavia vaippoja, kun ahdistaa se, miten kertakäyttövaipat tuhoavat luonnon mutta olen liian mukavuudenhaluinen kestovaippoihin. Saas nähdä, miten nämä kestävät käyttöä...BeFunky_IMG_7848.jpg-normal.jpg

Puklurättejä. Nimikoituna tietenkin. Pitäisiköhän tämän nimen tarina paljastaa tässä? 

Oltiin seurusteltu poikaystävän kanssa varmaan kuukausi. Olimme sitten seurahuoneella katsomassa Juoppohullun päiväkirjaa, joka oli jotenkin surkea toteutus. Keskustelu kääntyi sitten ihan muihin juttuihin. En tippaakaan muista, mistä keskustelu lähti mutta sen tiedän, että poikaystävä sen aloitti! Jostakin ulkoisesta ärsykkeestä se lähti, poikaystävä sanoi, että olen ajatellut, että jos joskus saan tytön, annan sille nimeksi... (niin minkä? en muista yhtään...). "Jos se on poika niin sitten joku hieno keisarillinen nimi; Marcus Aurelius - eiku Maximilian." Minä sanoin, että minä en ainakaan tee sun kanssa koskaan lapsia, kun on noin tyhmät nimivaihtoehdot. Jolloin poikaystävä kysyi, että mitäs sitten itse olet ajatellut. "No jos se on tyttö, niin Bea-Alessandra Aurelia sopisi mun tytön nimeen." Poikaystävä sanoi, että eihän toi ole edes paha, jos voidaan vaihtaa Alessandra Aleksandraan, koska se on hänen siskonsa toinen nimi. "Käy." (Mutta ei tästä nyt Aureliaa tule kuitenkaan ja päätimme vielä kirjoittaa Alexandran äksällä.) "Entäs poika?" "No Ewan Alec Emil" "Ei käy, Maximilian!" "Voiko se olla Max?" "Ei. Maximilian!"

Eikä lastentekoasiaan koskaan palattu, Enkä olisi sen kyllä uskonut onnistuvankaan, ennen kuin huomasin olevani raskaani. Hups. Poikaystävä ei varsinaisesti muista käyneensä tätä keskustelua. Mutta kun aloin kertoa tätä juttua, se keskeytti ja sanoi kyllä, että tietää, mikä se muutos oli, jonka hän halusi tehdä. "Ai sen sinä muistat?" "No kai minä nyt oman siskoni nimen tiedän!" Viimeisestä etunimestäkin on tehty yhteinen päätös mutta säästetään se ristiäisiin saakka! :)

Mutta palataan asiaan...

BFIMG_7850-normal.jpg

Viimeinen kri onkin vähän isompi. Tämä on Prismasta. Siihen laitoin vauvan lakanoita ja huppupyyhkeen.BeFunky_IMG_7852.jpg-normal.jpg

No niin kertokaahan, mitä unohtui, sillä ensi viikolla, jos Luoja suo, meillä on vauva!

xoxo,

minä