Vanhempi tyttäreni ja poikaystäväni ovat syntyneet peräkkäisinä päivinä. Niinpä elokuussa meillä juhlitaan hulluna.

Ensimmäisenä vuorossa on teini. Ostin teinille Ikeasta Brimnes-peilin, johon kiinnitin huurretarran, jossa lukee: "You look great!". Peilin sivuun ruuvasin magneettilistan. Sen purkkeihin saa pinnit ja ponkkarit järjestykseen ja esim. Inglotin meikkipaletit ovat magneettisia, sellaisen voisi kiinnittää listaan.

Minulla oli ehkä oma lehmä ojassa. Nyt tytön meikit ja tuotteet saa tuonne pois meidän superpienestä kylpyhuoneesta, jonne eivät kahden naisen (ja miehen) tavarat siististi mahdu.

BeFunky_008%20%282%29.jpg-normal.jpg

Peilin hyllyillä oli pienempiä lahjoja, niin kuin tuo superihana Rainbow Dash kaulaliina, jonka teetätin ystävälläni (kiitos!) ja kynsikkäät samaan sarjaan. En ehtinyt ottaa niistä parempaa kuvaa, kun teini vei ne saman tien isälleen näytille. Olivat siis varmasti mieluiset. Pilvi, josta lähtee salama on siis Rainbow Dash-ponin söpöysmerkki.

Poni- ja sateenkaariteemalla jatkoi kynäteine/kumi:

BeFunky_009%20%282%29.jpg-normal.jpg

Ja lisäsin vielä purkin yksisarvisen lihaa:

005%20%282%29-normal.jpg

BeFunky_014.jpg-normal.jpg

Seuraavana päivänä juhli sitten poikaystävä. Poikaystävä oli onneksi viikolla työmatkalla, joten pääsin livahtamaan Ikeaan, josta myös poikaystävän lahja pääpiirteissään on. Säilytystilaa meillä on supervähän. Poikaystävän käytössä on ollut toinen vaatehuoneista mutta sen hyllyt ovat syvät ja harvat, joten se on tosi epäkäytännöllinen ja hankala. Ostin siis poikaystävälle vaatekaapin (kaikkien miesten unelmalahja? :P ) Jälleen oli oma mansikki pientareen pohjalla. DVD-hyllyt sai nimittäin nyt siirrettyä vaatehuoneeseen. Ne pelottavat minua, koska eivät ole millään kiinni seinässä, ovat korkeita ja huteria ja vauva on oppinut nousemaan huonekaluja vasten seisomaan...

Hessu tuli auttamaan minua vauvanhoidossa sillä välin, kun pyörähdin Ikeassa ja kaapin kasaamisessa. En olisi ikimaailmassa saanut sitä yksin kasaan. Ihan jo siksi, etten osaa lukea Ikean kokoamisohjeita. Pitääkin viedä Hessu kiitosaterialle, kun tämä juhlahumu on viimein ohi...

Pilkoimme ostamistani Marvel-lehdistä ruutuja kaapin takaseinän päällystämiseksi. Ihan harmittaa, että nämä hassut ruudut jäävät vaatteiden peittoon!

BeFunky_005.jpg-normal.jpg

BeFunky_006.jpg-normal.jpg

BeFunky_007.jpg-normal.jpg

Päällystin ruudut Kiva-kalustelakalla.

Maalasin ennen poikaystävän paluuta vielä muutaman hengarin kaappiin roikkumaan:

BeFunky_024.jpg-normal.jpg

Ja laitoin kaapinpohjalle Sabatonin uusimman levyn nimmareilla varustettuna. Ennakkotilasin sen kuukausia sitten. Arvatkaapa, oliko vaikeaa pitää se piilossa! Kun poikaystävä sanoi, että Sabatonilta on kuulemma ilmestymässä uusi levy, olin jo vähällä alkaa hyperventiloimaan, sillä siinä vaiheessa olin jo tilannut sen ja pelästyin kamalasti, että poikaystävä hankkisi sen itse! Tuossa laatikossa on sitten vielä kaljavyö. Poikaystäväni näki jossakin (Riemurasiassa) maastokuvioisen grillausessun, jossa oli tölkkivyö. Essuun en kyennyt mutta kun olin jo aiemmin ostanut kettuillakseni poikaystävälle söpön mintunvihreän 7 euron grillin, kun hän omaa grilliä niin kovasti kaipailisi - ja kun Hessu antoi siihen vielä hiiliä ja sytytysnestettä synttärilahjaksi - niin olihan nyt ainakin vyö saatava!

027%20%283%29-normal.jpg

Vaatekaappi on siis Brusali mutta vaihdoin siihen kahvat, jotka tilasin etukäteen Lundagårdista. Kun en yhtään tiennyt, minkä pituiset kahvat Brusalissa on - vain sen, että ne ovat rumat - niin pieleenhän se meni. Kahvat olivat aivan liian lyhyet reikiin nähden. Niinpä peitelläkseni reikiä laitoin oviin "arkistokahvat", jotka olin ostanut Vanha Vantosta ihan toista projektia varten.

BeFunky_029.jpg-normal.jpg

Leikkasin jostain 50-luvun Seurasta reunapaperia ja kirjoitin niihin osaamiani ranskankielisiä sanoja (kivasti muuten kieli unohtuu, kun ei sitä käytä).

BeFunky_028.jpg-normal.jpg

Joo, ulkopuoli on ehkä enemmän minua, kuin poikaystävää varten. Vähän sama diili, kun sain meidän äidiltä teininä. "Voit sinä ripustaa julisteita - kaapin oven sisäpuolelle".

BeFunky_030%20%282%29.jpg-normal.jpg

Kokovartalopeili oli kyllä ihan tervetullut lisäys meidän talouteen. Tai siis onhan meillä peili mutta kun seinät eivät kestä ripustamista se lojuu jossakin. Kaapin peiliovi on jo tosin aivan limainen, kun joku vaippaikäinen tykkää antaa kielareita peilikuvalleen.

Kakku oli tänä vuonna yhteinen. In Kinuskikissa we trust, again. Ehkä jompikumpi oli enemmän ajatuksissa kakkua valitessa:

BeFunky_024%20%282%29.jpg-normal.jpg

026%20%282%29-normal.jpg

Ensin tuntui, ettei kakku onnistu ollenkaan, mutta kyllähän siitä sitten muutamaa pientä kauneusvirhettä lukuun ottamatta ihan kelpo kakku syntyi. Mausta en tiedä, kun tuossa on liivatetta, en itse sitä syönyt. Taisivat jo kissan sivuilla haukkua mauttomaksi. Näkö kai tässä olikin pääasia. Oli meillä sitten muutakin... :)

Seuraavana aamuna sitten herättiinkin aikaisin lentokentälle - ja jätettiin tiskit isännälle...

xoxo,

minä