Pääsiäinen ja meikätytön synttärit sattuivat tänä vuonna samaan syssyyn. Niitä vietettiin Rymättylässä, joten minun piti saada pääsiäisjutut ulos systeemistäni jo ennen varsinaista pääsiäistä. Työ auttoi toki paljon, kun sain askarrella pääsiäisjuttuja. Jotain tein kotonakin. DymoBlasterilla ja liitutaulutarran jämäpaloilla sain uutta ilmettä aamiaismuniin. kuinka paljon hupia voi saada yhdestä rullasta liitutaulutarraa?

Passi1.jpg

Viime postauksessa taisin esitellä tyttöjen virpoma-askarteluja. Tässä neidot lähdössä tositoimiin palmusunnuntaina.

passi2.jpg

Minä olin töissä ja poikaystävä otti nämä kuvat. Eihän taaperon piposta edes näy korvia. Miten siitä nyt tietää, että se on pupu? Laita mies asialle... :D

passi3.jpg

Kerrottakoon, että taapero kyllästyi kolmannessa paikassa ja kierros loppui siihen. Yhdessä paikassa tytöt olivat saaneet palkaksi BANAANIN. :D

Pääsiäisviikolla kävimme töiden puolesta kukkakaupassa ostamassa kouluun helmililjoja. Bongasin samalla nämä ihanat leinikit ja päätin ostaa itselleni synttärikukkia.

passi5.jpg

passi6.jpg

Hiljaisen viikon keskiviikkona kävin Karhulassa. Ensin äidin kanssa lahjaostoksilla PP's Decoressa ja sitten Kyminsuussa katsomassa ihan mahtavaa Kaaos-näytelmää, jossa esiintyy yksi työkavereistani.

Tässä mun synttärilahjani:passi40.jpg

Pyykkikorista paistaa kuvattaessa pyykki läpi mutta teini lupasi ommella korin sisälle pyykkipussin, niin sekin ongelma kaikkoaa. Lisäksi sain tämän telineen vanulapuille:

passi41.jpg

Kyllä on taas arki asteen kauniimpaa!

Työviikko huipentui kiirastorstaihin joka onkin kirkkovuoden tunnelmallisin päivä minun mielestäni. Pitkä perjantai ja pääsiäisyö tekevät sille sitten hyvää seuraa! Kotiin töistä pästyä alkoi armoton leipominen. Aioin syödä synttäriaamiaiseksi vähähiilarista kakkua. Sitä varten olin lähettänyt poikaystävän fitnesstukkuun ostamaan Bake prota (ei löytänyt sieltä mutta jostain luontaistuotekaupasta sitten) ja äidin Prismaan ostamaan karppisokeria. Niinpä siis heitin kokoon tiramisun Karkkipäivä-blogin ohjeella. Tiramisu ei ollut oikein makuuni mutta vähähiilarinen kakkupohja oli parempaa kuin tavallinen - siitä kehittelen taatusti jatkossa jotakin!

Synttäriaamuna sain kahvin ja tiramisun sänkyyn <3 Ja lahjan myös, tällä kertaa ihan paketoituna. Voilá, uusi blenderi hajonneen tilalle. Smoothie on taas ruokalistalla!

passi15.jpg

Aamulla laitoin vielä vähähiilarisen pashan tekeytymään. Tuli Bean räteillekin käyttöä...

passi7.jpg

Ideaalitilanteessahan omistaisin pashamuotin. Tänä vuonna kävin lähempnä sellaisen ostamista kuin koskaan, kun löysin sellaisen Pasaatista. Mutta 40 euroa puisesta muotista, jota käytetän kerran vuodessa... ehkä se tulee alennukseen pääsiäisen jälkeen?

Nyt tein pashan säleikköön. Hyvinhän tuo toimi. Pasha jäi jääkaappiin ja matka Varsinais-Suomeen sai alkaa! Siitä lisää myöhemmin.

Toivottavasti Sinulla oli onnellinen pääsiäinen!

xoxo,

minä