Taisin jossain aiemmassa tarinassa kertoa, että asuimme hotelli Norfolk Plazassa, Norfolk Squarella?

H6.jpg

Ihan lähellä Paddingtonin asemaa siis...

H3.jpg

Aseman nimeähän kantaa yksi kuuluisa karhuherra, joka kyseisen kirjasarjan mukaan oli hylätty asemalle, josta Brownin perhe hänet sitten adoptoi. Hotellimme edessä oli pieni puisto, jossa oli aina paikallisia syömässä eväitään tai paistattelemassa päivää ja lapsia leikkimässä. Puiston reunassa seisoi Karhuherra Paddington. Piti odottaa iltaa, että sain kuvan. Shakkilaudan ympärillä parveili muuten koko ajan pelaajia.

H2.jpg

H1.jpg

Lontoolaiset tuntuvat todella arvostavan näitä yksityisiä puistojaan. Viimeisenä iltana hoksasin, että meidän puistossamme olisi ollut myös pingispöytä, mutta sitä emme teinin kanssa ehtineet hyödyntämään.

H5.jpg

H7.jpg

Onneksi minä en unohtanut tätä rakastani asemalle:

H4.jpg

Hotellin ympäristöstä sen verran, että kaikki tarpeelliset pikaruokalat (Burger King, KFC jne.) olivat lähettyvillä, samoin ruokakauppa Tesco, jonka kolmen punnan meal dealiä hyödynsin aamu- ja iltapaloina: kolmioleipä, limu ja sipsipussi kolmeen puntaan. Ei ihme, että vyöryin kotiin... Hotellissakin olisi tarjoiltu aamiaista, mutta se ei kuulunut meillä hintaan. En oikein välitä aamiaisista, joihin ei sisälly Pepsiä... joten. Hyde Park oli muutaman korttelin päässä, eli ihan kävelyetäisyydellä. Se on ehkä lempipaikani Lontoossa, joten sen läheisyys oli valttia hotellia valitessa.Ja noh, halpa hinta.

Meillä oli myös lähikirkko, jossa kävin rukoilemassa ja jättämässä esirukouspyynnön leikkaukseen menevän tutun puolesta.

H8.jpg

H9.jpg

H10.jpg

Kivaa rauhallista seutua, suosittelen!

xoxo,

minä