Kyllä on elämä helppoa, kun tavarat voi ostaa netistä ja pizzan tilata kotiin! Rehellisesti sanottuna käveleminen ei ole ollut ihan helppoa viime aikoina erinäisistä raskausvaivoista johtuen. Shoppailu on siis hoidettu kotisohvalta käsin.

Hattentatista tilasin kilvet Bean vaunuihin, jotka nekin tulevat varmaan postissa muutaman viikon sisällä. Lisäksi ajattelin ripustaa vaunuja piristämään tämän pöllön... tosin saatoin muuttaa mieltäni saatuani sen paketista käsiini. Mokoma pitää kamalaa mekkalaa heiluessaan! (http://www.hattentatti.fi/)BeFunky_IMG_7487.jpg-normal.jpg

Henkka ja maukka toivat hassunhauskan helistimen ja pari hengaria pienen lempivaatteille (= äidin lemppareille). (http://www.hm.com/fi/department/HOME)

BeFunky_IMG_7488.jpg-normal.jpg

Hieno löytö oli Lundagård, jonka sivuille eksyin vahingossa. Ison pöllökoukun varalle minulla on suunnitelma, mutta loppujen tavaroiden kohtalo on vähän auki vielä... (http://www.lundagard.fi/Lundagard.html)

BeFunky_IMG_7489.jpg-normal.jpg

Rakastan noita apteekin emalikylttejä, vielä en vain ole keksinyt, mihin niitä käyttäisin. Minulla on Jyskin apteekkarinlipasto, joka tosin on ruman värinen... mutta maalaamallahan siitä selviäisi. Mutta siinä on ylärivissä 6 laatikkoa ja alemmissa 3, joten tuo 4 kylttiä ei oikein asetu siihen mitenkään...

Mietintämyssy päähän, mitähän näistä syntyy?

xoxo,

minä