Sain taannoin kunnian päästä kastamaan serkkuni ihatuttavan pienen tytön Tampereella. Yhdistimme tähän parisuhdeviikonlopun hotellissa (+ kolmas pyörä). Ja minä yhdistin siihen myös hyödyn ja kävin Kantriinassa noutamassa pitkään himoinneeni sisustusesineen. Olen vähän kahden vaiheilla, kirjoitanko reissusta, kun sekään ei ehkä ollut ihan täysi succée... tämän piti korvata epäonnistunut Tukholman matka mutta poikaystävä sai vatsataudin (taas, vannon, että se on allerginen treffeille mun kanssa!), poikaystävä saattoi kolhia jonkun toisen autoa, tai siis lähinnä rekisterikilpeä, mikä veti ko. herran mielen hieman matalaksi ja me saatettiin vähän tapella (taas). Mutta muuten oli kyllä tosi kivaa!

No, jätän hautumaan vielä, teenkö postauksen reissusta. Mutta kerron sen, että paluumatkalla navigaattori ohjasi meidät pikkuteitä pitkin ja kärvistelimme kauheassa vessahädässä (varsinkin se vatsatautinen), kun ABC:tä ei ollut mailla halmeilla. Vihdoin vessa löytyi Tuuloksesta (?, onhan sellainen paikka). Samassa rakennuksessa oli myös kirppis. Katsoin, että kirppis näytti niin rähjäiseltä, etten viitsisi edes käydä siellä mutta kun poikaystävä vessasta tullessaan sanoi, että siä varmaan haluat käydä tuolla, ajattelin, että kai niin sitten on tehtävä.

Ja löysin sieltä tämän rottinkitähden.

a2.jpg

Tiedän, että Riviera Maisonilla on jonkinlainen rottinkitähti ja pyörittelin tätä siinä käsissäni ja mietin, oliko tämä "the real deal". Se, että samassa pöydässä oli myynnissä RM-nauhaa, puhui sen puolesta, että tämä saattaisi olla RM:ää. Tuo yksi oksa törröttää siihen malliin, että siinä RM-lätkä olisi saattanut olla kiinni...

Mutta jos myyjä pyytää 8 euroa pätkästä RM-nauhaa, jota liikkeestä saa ilmaiseksi, kun paketoituttaa ostoksensa, möisikö hän aidon RM-tähden kahdella eurolla? Päättelin, että ei, ja laskin tähden alas. Harmittelin, ettei siinä ollut lätkää... Seuraavaksi ajatus kulki niin, että jos pitäisin tästä tähdestä lätkän kanssa, täytyisihän minun pitää siitä ilmankin, jotta sitä ylipäänsä olisi järkeä ostaa - lätkällä tai ilman! Niinpä mietin hetken ja päätin pitää tähdestä... ja sehän maksoi joka tapauksessa vain 2 euroa!

a3.jpg

a1.jpg

Lykkäsin tähteen LED-kynttilän... en palavalla pinnalla uskaltaisi oikeatakaan käyttää! Ja taaperon takia on muutenkin turvallisempaa poltella LEDejä. Somisteeksi levitin nuo Tukholmasta tuomani tähtianikset (joiden haju on jo lähes kaikonnut).

Noin. Nyt minulla on rottinkitähti... mutta jos joku tietää vastauksen otsikon kysyykseen, kertokoon toki!

xoxo,

minä