BeFunky_014.jpg.jpg

Tässä on meidän pesukoneen päällinen. Kylpyhuone on meillä vähän huonolla huomiolla, kun taloyhtiön remonttisuunnitelmassa lukee LVIS-projekti vuoden 2016 kohdalla, emmekä sille näin ollen viitsi mitään tehdä ennen kuin selviää, mitä moinen elvis-projekti kylppärin kannalta tarkoittaa. Koko ajan tietysti toivon, että joku ostaisi asuntomme, eikä minun tarvitsisi jäädä ottamaan siitä selvää.

Kylpyhuone on pieni ja ahdas. Tilaa esimerkiksi pyyhenaulakolle ei ole lainkaan. Puolet huoneesta vie inha suihkukoppi, jonka soisin painuvan niin pitkälle, kuin pippuri kasvaa... mutta antaa senkin nyt olla, ainakin putkiremonttiin saakka.

Haaveilisin kuivausrummusta mutta sekään ei mahdu kylppäriin, paitsi ehkä pesukoneen päälle mutta silloin hylly pitäisi ottaa alas.

On minulla kuitenkin muutama aarre täällä kylppärissä. Ennen joulua rakastuin ensisilmäyksellä tuohon Riviera Maisonin rottinkiseen vessapaperirullien säilytystelineeseen. 

BeFunky_015.jpg.jpg

Ennen kuin löysin omani PP's Decoresta, vararullat olivat yhdessä pesukoneen päällä olevan hyllyn koreista. Jos paperi loppui pöntöllä ollessa, oli pöntöltä noustava ja kuroteltava hyllylle. Tämä ratkaisi sen ongelman, nyt vaihtorulla on käden ulottuvilla. Samalla ratkesi toinen ongelma, kun yksi koreista tyhjeni - sain paikan meikeilleni. Aiemmin ne lojuivat hujan hajan pitkin kylppäriä. Hyllyllä olevat korit ovat Ikeasta mutta sopivat hieman harmahtavalta väriltään tosi hyvin yhteen RM-rottingin kanssa.

Pesupulveri säilyy tuossa Housekeeper's boxissa, jonka raahasin joskus Veturin Clas Ohlsonilta - vaikka lähempääkin olisi varmaan löytynyt.

BeFunky_016.jpg.jpg

Tuolta takaa kurkistelee Anttilan tähtipurkki, jonka alun perin hankin konetiskiainetableteille, mutta kun löysin unelmieni purkin siihen hommaan, se päätyi tähän tarkoitukseen:

BeFunky_017.jpg.jpg

Poikaystäväni kääntää purkin aina toisin päin vessassa käydessään, koska se kuulemma ällöttää häntä. Ihan puhtaita siteitä minä siinä säilön. Koko juttu huvittaa minua ja käännän sen itsepäisesti aina takaisin. En ole tuota kyllä oppinut häpeämään - luonnollinen juttuhan se on.

Se, mitä ihan eniten haluaisin kylppäriin, on tämä Riviera Maisonin vessapaperirullateline (kuva Riviera Maisonin):

BeFunky_1.jpg.jpg

Tuossa olisi päällä tilaa kirjan tai lehden säilyttämiseen, meillä kun jotkut perheenjäsenet harrastavat vessassa lukemista. Mutta kun tuo ei mahdu vessan oven ja suihkukaapin välissä olevaan tilaan, joka on ainoa järkevä paikka vessapaperirullalle meidän kylppärissä. Heti kun saadaan isompi talo, ostan tuon! 

Nyt meillä on aina joku kirja lojumassa pesukoneen päällä...

BeFunky_020.jpg.jpg

Loppukaneettia vessanesittelylle miettiessä kävi mielessä: "Ei paskempi paikka". Liian kornia? No se on joka tapauksessa meidän kylppäri. Ja rakastan sanaleikkejä...

xoxo,

minä