Iso tyttö teki inventaariota kaapissaan ja löysi todellisen aarteen! Kirsi-tätini teeastiaso! Näihin liittyy monia rakkaita muistoja lapsuudesta. Lempipuuhaani mummolassa oli järjestää teekutsuja takkahuoneessa, mikä tarkoitti sitä, että mummon piti keittää minulle teetä, jota sitten tarjoilin näistä pienen pienistä kupeista kaikille, jotka olin onnistunut pakottamaan teekutsuilleni. Kermakkoon sain maitoa ja sokerikkoon palasokereita. Pakotin mummon myös aina leipomaan Hanna-tädin kakkuja teen seuraksi... ja minä sain nuolla kulhon. 

Vaikka useita astioista on korjattu pikaliimalla ja jostakin kupista puuttuu korva, ovat nämä korvaamattoman arvokkaita. Näillä on sitäpaitsi leikkinyt kolme sukupolvea meidän suvun naisia. Ja tätä nuorinta sukupolvea on seuraava leikkijä tulossa.

BeFunky_20131005_221652%5B1%5D.jpg-norma

Tyttö löysi myös ison kasan itselleen ostettuja leikkiastioita:

BeFunky_20131005_222604%5B1%5D.jpg-norma

Taisin keksiä, mitä leluja puulaatikossa säilytetään... (Ensimmäinen ajatukseni oli kyllä Brion junarata... ehkä pitää pakottaa poikaystävä askartelemaan uusi lelulaatikko? :D)

BeFunky_20131005_223005%5B1%5D.jpg-norma

Haaveilen tällaisesta Ikean leikkikeittiöstä Bealle:

duktig-leikkikeittio__0086284_PE214924_S

Isommalla tytöllä on kyllä olemassa hella ja pyykinpesukone vanhoja Ikean leluja, mutta tämä on vähän neutraalimman värinen. Sopii paremmin Feng Shuihin... :D Ajattelimme tytön kanssa tarjota niitä vanhoja Aini-tytölle. Ehkä ostan tämän keittiön Bealle ensimmäiseksi joululahjaksi...

 

On niin tylsää yksin kotona, että pesin kaikki leikkiastiat. Olisi täällä oikeitakin astioita pestävänä, ei vaan huvita...

xoxo,

minä