Ollaan saatu rampata postissa ihan tosissaan. Ensin Bea sai viime viikolla ihka ensimmäisen postipakettinsa ja käytiin se hakemassa. Sieltä kuoriutuivat muunmuassa nuo ihanat hiirilapaset, joita ollaan tässä juuri lähdössä ulkoiluttamaan, ja siililapaset.

beanlapaset-normal.jpg

Sitten alkoi sataa lisää saapumisilmoituksia. Hienohelmasta olin tilannut Bealle kesäksi tällaisen mekon:

beanmekko-normal.jpg

Meillä on kesällä tulossa monia juhlia ja siltä varalta, että joihinkin niistä olisivat myös lapset kutsuttu, pitää tietysti olla juhlamekko. Tämä on 7kk-1,3v koko mutta enpä tiedä... kamalan painava mekko on ja tuskin siis kovin mukava pienen päällä. No jos sitä sen verran kesällä päällä käyttää, että saa valokuvan. Lapsenrääkkäys ei kuulu harrastuksiini.

Mummolassa käydessä (se on siinä postin vieressä) näin mummolle tulleen Jotexin mainoksen. Ihan tuntematon kauppa minulle mutta esitteessä oli kovasti teinin näköisiä tuotteita, joten pitihän tilaus tehdä.

ebbanhuone-normal.jpg

Oikeastaan tässä meni vähän niinkuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Paitsi että tein teinin iloiseksi, pääsin myös eroon eriparisista sohvatyynyistä. Ne ovat nyt noiden uusien koristetyynyliinojen sisässä. Meillä on kamalasti erilaisia sohvatyynyjä, varmaan viittä eri settiä, enkä ole oikein tiennyt mitä niillä tehdä. Ovat täällä turhaan viemässä tilaa mutta ei sitä ihan hyviä tyynyjä viitsi poiskaan heittää... No tämä ratkaisi kolmen tyynyn kohtaon. :)

Kello on Bean huoneessa, sitä ei teinille annettu.

Onneksi tulee joskus muutakin, kuin laskut. Paitsi tuleehan näistäkin lasku perässä...

xoxo,

minä