Vielä maanantaina ennen joulua ehdittiin juhlimaan taaperon synttärit, kun minulla vihdoin oli vapaapäivä ja isolle osalle sukulaisia ja ystäviä tuo päivä kävi. Taapero oli aivan puhki kun kemut loppuivat mutta jaksoi touhottaa lahjojen parissa niin kauan, kun vieraita riitti.

e1.jpg

e2.jpg

e3.jpg

e4.jpg

e5.jpg

e6.jpg

Mitähän isosta paketista paljastuu?

e7.jpg

e8.jpg

Diituu! Taapero on ollut aivan onnesta sekaisin R2:nsa kanssa... ja sekaisin meinasi mennä muukin perhe, täällä on  melkein tapeltu, että kuka saa ohjata R2:sta milloinkin. Ja teini valitti, että taapero sai kaksivuotislahjaksi siistimpiä ahjoja, kuin hän on saanut koko ikänään.

e9.jpg

Sta Wars ja muumit olivatkin kantava teema taaperon lahjoissa niin synttäreillä, kun jouluna. Kyllä taaperon mieltymykset tunnetaan!

Ihan oma lukunsa oli sitten se, miksi vessasta lytyi Spockin kuva ja erilaisia kotiamme saastuttavia kuvia on löytynyt pitkin asuntoa näinä viime päivinä...

e10.jpg

e11.jpg

Pikkuveli tunnusti töhrineensä vain kaapin oven:

e12.jpg

Mutta arvoitus ratkesi jouluna, kun kaivoin paketista pikkusiskoni ja hänen poikaystävänsä joulukortin, jossa he tekevät trekkaritervehdystä meidän flipperin edessä. No, kiitos vaan näistä...

Joka tapauksessa taapero kiittää kaikkia juhlijoita!

xoxo,

minä