Miksi söin 8 munan munakkaan aamiaiseksi? Jos ei vastaus johonkin kysymykseen ole "sisustus", se on ihme...

1.jpg

Tämä tarina alkaa eilisestä, kun päätin ostaa lisää narsisseja ja helmililjoja. Kevät on siitä ihanaa aikaa, että minä rakastan sipulikasveja ja nyt on niiden kulta-aika. Narssissirakkauteni on täysin järjenvastaista, sillä minä vihaan keltaista ja oranssia väriä - mutta rakastan narsisseja (ja auringonkukkia ja sinapinkeltaista laivastonsinisen parina pukeutumisessa). Toki keltaoranssivihaajallekin on olemassa narsissi, joka sopii Fengshuihin: perunanarsissi.

2.jpg3.jpg

^ Osan perunanarsisseista istutin kirpparilta löytyneisiin Arabian Elisabeth-kahvikuppeihin. Löysin kolme kuppiparia, hintaa kullakin 50 senttiä... nice!

Päätin kuitenkin lisätä väriä elämään ja ostin ihan oikeita ruukkunarsissejakin. Aamulla paistoi aurinko ja ajattelin istuttaa narsisissit (keltaisen!!!) talomme kuistille. Kotiin päästyä alkoi kuitenkin sataa vaakasuorassa lunta, joten en uskaltanut pakottaa narsisseja uhmaamaan säätä, vaan istutin ne sisälle. Puutarhalta tarttui mukaan myös meriheinää, se kävisi koristeesta... mutta lähestyvän pääsiäisen kunniaksi halusin jotain muutakin: kananmunan kuoria.

4.jpg5.jpg6.jpg

Osan helmililjoista istutin suoraan munankuoriin. Niistä tuli hauskat pieneen munakennoon aseteltuina. Kannattaa valita kuitenkin isoja kananmunia. Ruskeat munat eivät ole tästä pikkukennosta kotoisin, vaan ovat nimenomaan niitä isoja munia. [Kuvittele tähän joku läppä tummasta munasta...]

7.jpg8.jpg

^ Ötökkä on saksantuliainen Depotista ja odottaa spraymaalausta mustaksi, jotta kelpaa teinin mustavalkoiseen maailmaan...

9.jpg10.jpg11.jpg

^ Sisustuskani Ihaa odottaa jo, että pääsee mökille pihamaalle...

No niin, tarvitsin siis munankuoria sisustukseen. Minulla on työkaveri, joka sanoo aina, että hänen uskontonsa kieltää sitä ja tätä. Se on vähän hämmentävää, koska olemme molemmat evankelisluterilaisella kirkolla töissä, enkä ole löytänyt Raamatusta jaetta, joka kieltää esimerkiksi Zumban. Mutta sanonpa nyt vaan, että minun uskontoni kieltää ruoan haaskaamisen (ja vessassa käymisestä tai parkkeeraamisesta maksamisen). Niinpä munan sisälmyksiä ei voinut heittää pois, vaan paistoin ne aamiaiseksi. Yritin urheasti syödä koko 8 munan munakkaan, mutta viimeinen neljännes alkoi tökkiä, joten työnsin sen jääkaappiin odottamaan nälkää. Munakas onkin itse asiassa kylmänä parempaa!

Muistutellaanpa sitten vielä tällaisesta:

12.jpg

Eli malttia pääsiäisenä! :D

Kuinka monta huonoa munavitsiä voi mahduttaa samaan postaukseen?

xoxo,

minä

 

*Siirretty Starboxista 30.3.2019*