Meilläpä on Kotkassa... - tai no Karhulassa - Suomen paras Riviera Maison-liike! Osa sen ylivoimaisuudesta johtuu kattavasta valikoimasta ja iso osa ihan vaan mahtavasta palvelusta. Tuntuu aina, kuin ystävää menisi morjestamaan... ja samalla tulee kantaneeksi kotiin ihanuuksia.

Hemmottelen aina tilipäivinä itseäni jollain pienellä. Tässä kuussa se jokin pieni oli seuravaa:

BeFunky_IMG_3622.jpg.jpg

Vesipulllo, jonka sisässä on Riviera Maison-talo. Olin iskenyt silmäni tähän jo silloin, kun kevät/kesäkuvasto vahingossa vuosi nettiin - ja kytännyt sen ilmestymistä kauppaan. Nyt sen nappasin! Pohjassa lukee, ettei pulloa saa pestä koneessa, joka sai poikaystävän kommentoimaan näin: "Tosi käytännöllinen! Miten toi sitten niinku pestään?" Minä siihen selittelemään, että vettähän siinä vaan idetään, että jos ei sitä sinne jätä hautumaan, niin eiköhän huuhtelu riitä. "No paljonpa meillä vettä juodaan!" Pakko oli myöntää, että tämän ehkä ostinkin enemmän koristeeksi.

BeFunky_IMG_3620.jpg.jpg

Pannunalunen, koska pelkään, ettei tuo pöydän DC-fix-pinta kestä, jos siihen laskee kuuman astian. Poikaystävä myönsi, että tähän tarkoitukseen pannunalusta kyllä tarvitaan mutta totesi, että tämä nimenomainen yksilö on kiikkerä. Minulla alkoi jo alahuuli väpättää, joten hän kiirehti lisäämään, että varmaan se tasoittuu, kun siihen laskee kattilan päälle.

BeFunky_IMG_3621.jpg.jpg

Ostin myös viidennen Caffe Doppio-kuppiparin. Alunperin järkeilin, että 4 riittää, koska meitä on 4 jäsentä perheessä (vaikka pienin ei vielä juuri kahvista välitäkään). Kaapissa on kuitenkin koukkuja viisi rivissä ja neljä kuppia näytti orvolta ilman viidettä. Toisaalta kun laskee mukaan perheen jatkeen (=ystävät), ehkä olisi suosiolla pitänyt ostaa vielä enemmän. :)

BeFunky_IMG_3626.jpg.jpg

Nicolas Vahen vinaigrettea. Kuilin yksinäni pullollisen tuota vadelmaa joulun alla. Nyt ajattelin täydentää varastot ja ottaa testiin myös mangon.

Siinäpä oikeastaan minun ostokseni (no yhden Livres-laatikon ostin lisää ja vähän RM-nauhaa) mutta perheen pienimmäisestä kuoriutui myös shoppailija. Oli melko haastavaa saada Bea pysymään paikallaan sen aikaa, että sain tutkailtua kaikki liikkeen nurkat.  Niinpä PP's Decoren Anna viihdytti Beaa liikkeestä löytyvällä Mailegin tulitikkurasialla, jossa asustaa hiiri. Bealla näytti olevan niin hauskaa hiiren kanssa, että päätin ostaa sellaisen kotiinkin.

Bea sai oman ostoksensa pieneen Riviera Maisonin pussiin, jossa luki Lucky Me. Onnekkaalta Bea vaikuttikin raahatessaan pientä pussiaan perässään. Kahvasta hän ei halunnut sitä kantaa, vaan solmittavista nauhoista.

BeFunky_11050707_10153129409493427_45521

BeFunky_11026055_10153129406088427_24421

Vaikka hiiri on asustanut meillä vasta puolitoista viikkoa on sen tyyny käynyt pesussa kahdesti ja patja kerran. Ne nimittäin sattuvat olemaan sopivan kokoisia, että ne saa sujautettua kaninhäkin kaltereiden välistä. Ja Bea työntää sinne kaiken, mitä suinkin keksii.

BeFunky_083.jpg.jpg

BeFunky_085.jpg.jpg

PP's Decoressa oli muitakin Maileg ihanuuksia, varsinkin hiirten ja pupujen huonekaluja, jotka miellyttivät minun silmääni. Pitänee ostaa Bean hiirelle leikkikavereita!

BeFunky_095.jpg.jpg

Kiitos taas, PP's Decore, kun teitte kaksi naista onnelliseksi!

xoxo,

minä