Nyt ei ole kyse kastemekosta, vaan siitä, mitä teini pukee päälleen ristiäisiin.

Vaihtoehto

A.) Desigualin mekko. Naamasta näkee, mitä teini ajattelee tästä viritelmästä. Vaikka Desigualin vaatteissa usein on liikaa kaikkea, niin tässä tykkään kaikesta muusta paitsi tuosta rinnan applikoinnista ja hintalapusta. Teini ei pidä -> palautukseen! Ehkä pitää olla kiitollinen siitä, että se kiintyi noihin kahdenkymmeneneuron mekkoihin eikä tähän 109 euron muotiluomukseen.

Fotor0206224417-normal.jpg

B.)  Objectin hempeän söpö mekko. Tämä muistuttaa ehkä eniten Bean mekkoa, joka sitten kastemekon jälkeen tulee ylle. Helma on jo valmiiksi rypyssä ja näyttää v-mäiseltä silittää... äiti?

ebba2-normal.jpg

C.) Prom dress taitaa olla teinin oma suosikki. Se on vain yläosasta puoli metriä liian leveä. Kuvassa neiti yrittää vetää ylimääräistä kangasta taakse piiloon. Kavennus ei varmaan olisi liian vaikeaa... siis ammattilaiselle, ei minulle!

ebba3-normal.jpg

D.) No vakavasti ottaen tätä tikrumekkoa ei alun alkaenkaan oltu tarkoitettu kastejuhlaan, vaan tilasin sen, koska heti nähtyäni sen ajattelin, että tuollaisia mekkoja käyttävät ihmiset jotka käyttävät laseja imagon vuoksi. Ja tyttöhän kuuluu siihen kategoriaan...

ebba1-normal.jpg

 

Eli taidamme päätyä vaihtoehtoon B ja mekko C menee ompelijalle ja odottelee esiintymistä musiikkiluokkien kevätkonsetissa.

Mitä mieltä valinnasta? Entä mitä ihmettä minä laitan päälle?

xoxo,

minä