Joulun alla Porvoossa käydessä näimme samanlaisen Porvoo-tyynyliinan, kuin meillä on Kotka-tyynyjä. Kauppaan jäi suolaisen hintansa takia. Teinille olisi hotsittanut se ostaa, teinihän on syntyjään porvoolainen. Aloin sitten ajattelemaan, että mahtaisiko näitä tyynyjä saada muiden merenrantakaupunkien (Naanatalin?) koordinaateilla. Poikaystävä olisi varmasti onnellinen Rymättylä-tyynystä... Tyynyliinan sivussa on lapussa nettiosoite http://www.stikkandesign.se/, niinpä sivuilla käymällä selvisi, että tyynyn voi tilata omilla koordinaateilla. Poikaystävä selvitti Rymättylän koordinaatit ja minä laitoin tilauksen menemään. Olin supertyytyväinen, kun sain koko homman hoidettua ruotsiksi ja sain vielä kehut kielitaidostani! Tilasimme samalla sinne Rymättylän väelle joululahjaksi tyynyn samalla tekstillä. Poikaystävä sanoi, että sinne pitäisi tilata valkoinen, että sopii sisustukseen, meille taas halusin sinisen. Tykkään kovasti tuosta laivastonsinisestä, vaikka sinisessä on monia sävyjä, joita en voi sietää.

Niinpä juuri ennen joulua hain paketin postista ja pääsimme ihastelemaan uutta sohvan somistusta:

BeFunky_044.jpg.jpg

Kivasti ne sopivat yhteen...

BeFunky_045.jpg.jpg

Sohvalla oloa helpottamaan ripustimme sohvan päälle Riviera Maison ruukun kaukosäätimille, jotka muuten tuntuvat koko ajan olevan hukassa - sohvatyynyjen välissä, sohvan alla tai takana jne.

BeFunky_046.jpg.jpg

Kyllä nyt kelpaa telkkaria katsella! ... ja sitä ollaan ahkerasti tehtykin, kun on yritetty nähdä kaikki Oscar-elokuvat ennen tämäniltaista gaalaa.

Nyt hakemaan muffinit uunista! Morjens!

xoxo,

minä