Olipa kerran uusivuosi 2015/2016. Isäntä sai ex-tempore idean lähteä ostamaan isompi televisio. 65 tuumaa. Olihan se kiva siitä katsella pikkuleijonien otteluita, kun minäkin näin kiekon. Mutta siinä telkkaria kootessa selvisi aika pian, että sekä se, että tv-tason vitriiniosa eivät mahtuisi enää tv-tason päälle. Niinpä isäntä säntäsi Jyskiin ostamaan uuden lipaston. Ihan itse ja oma-aloitteisesti, että vitriiniosan voisi siirtää sen päälle. Siis sisustusjutun! Minä kyllä sanoin, että vitriiniosa voisi viettää aikaa vaikka lattialla siihen saakka, että kaupat arkena aukeaisivat. Mutta juuri ennen sulkemisaikaa uudenvuodenaattona isäntä oli Jyskin pihassa ja sai kuin saikin haluamansa lipaston.

Lipasto on oikein kiva ja vitriiniosa mahtuu hyvin sen päälle. Mutta muutama juttu siinä on tökkinyt. Saranat ja kahvat, jotka olivat messinginväriset, kun kaikki muut vetimet talossa ovat joko krominvärisiä tai valkoisia - ja alaosa. Alaosan aion korjata laittamalla (isännän laittamaan) siihen samaa listaa, kuin keittiökaappien alalaidassa. Saranat maalasin jo aiemmin valkoisiksi. Uudet kuppikahvat minun oli tarkoitus tilata Lundagårdista mutta sitten tulin tajunneeksi, että minullahan on kromispraytä vielä hernekuusen maalaamisesta jäljellä.

1.jpg

^ Ennen

2.jpg

^ Jälkeen

Koko huone näyttää kivemmalta, nyt kun silmä ei aina tartu vääränvärisiin vetimiin. (Ensimmäisen maailman ongelmia jälleen...)

3.jpg

Nyt sopivat mun esineet paljon paremmin lipaston päälle.

4.jpg

Vitriinissä säilyvät tietysti mun Riviera Maison-astiat

Tällainen viiden minuutin tuunaus. Sitten vielä se alalaita kuntoon ja saatatte joskus nähdä koko lipaston! :D

Öitä!

xoxo,

minä

 

* Siirretty Starboxista 10.2.2019 *