Tämän päivän kirppislöytö sotii omaa juomapolitiikkani vastaan. Minähän vannon PepsiMaxin nimeen. Coca-Colan puolesta on tosin sanottava, että ne ovat osanneet aina hoitaa mainostuksen tyylikkäästi... paitsi, että ne omivat joulupukin; se on ärsyttävää!

Mutta siis... 2 eurolla löysin tällaisen A3-kokoisen peltikyltin ja kotiinhan se lähti:

BeFunky_004.jpg-normal.jpg

Mukaan kirpparilta tarttui myös Mika Waltarin Suuri Illusioni, josta joskus teini-ikäisenä olen joutunut tekemään kirjaesitelmän. Eilen se tuli mieleeni ja googletinkin kirjan muistellessani sitä. Kun se siis tänään löytyi kirpparilta, se tuntui johdatukselta... pakkohan se oli ostaa! Löysin myös legendaarisen vitsikirjan Kilon poliisin, joka ala-asteella oli luokkamme lempikirja. Se oli sidottu samaan nippuun kirjan kanssa, jonka nimi oli "Näin opit ymmärtämään vanhempiasi" tai jotain sellaista... Ninn että on tytöllekin tuliaisia! :D Kävin Karhulassa tutustumassa myös osto- ja myyntiliikkeisiin ja seltä mieleni tekisi hirveästi ostaa sellainen lokerikko... ehkä palaan rikospaikalle! ;)

Tämä toinen kirppislöytö on tehty hieman kauemman aikaa sitten, mutta olen sen unohtanut tänne postata. Nallirasiat löytyivät Vantaan Ikean vierestä kirpputorilta, kun haettiin poikaystävää lentokentältä...

BeFunky_011.jpg-normal.jpg

Söpöjä, eikö?

Jatkan haaveilemista...

xoxo,

minä