Nämä päivitykset ovat jo naurettvan myöhässä mutta vuorokaudessa tuntuu olevan hurjasti liian vähän tunteja, jota kaiken ehtisi tehdä... Tässä siis erään viikon askartelujen tarpeet:

BeFunky_102.jpg-normal.jpg

Tolkuttoman ärsyttävää, että Dymo Junioriin saa mustaa teippiä vain tuollaisessa 3-packissä. En keksi mitään käyttöä punaiselle ja siniselle teipille. Mustaa teippiä sen sijaan kuluu aivan älyttömästi, koska dymoni on jo vanhus ja ottanut vähän iskua...

BeFunky_116.jpg-normal.jpg

ja jostakin syystä latoo kirjaimet päällekkäin:

BeFunky_115.jpg-normal.jpg

Tarkoituksena oli siis laittaa maustepurkkeihin etiketit, kun poikaystävä on valittanut, ettei voi käyttää niitä, kun ei tiedä mitä niissä on. Todellisuudessa purkkien pohjassa on koko ajan ollut teipinpalanen, jossa kerrotaan, mitä purkissa on. Ajattelin nyt kuitenkin olla mieliksi. Aloitin tarrakirjoittimen käytön jollakin helpolla ja lyhyellä. Meni kuitenkin 7 yritystä ennen kuin sain sanan CURRY kirjoitettua. Sen jälkeen huomasin, ettei meillä ollut currya purkissa. Voi ¤"%%%"%! Onneksi kuivauskaapista löytyi tyhjiä maustepurkkeja. Oli curryn päästävä purkkiin, kun olin kerran tämän vaivan nähnyt!

Harmittaa vaan, ettei dymossa ole väliviivaa. Sisäistä grammarnaziani ahdistaa kirjoittaa yhdyssanat erikseen. (Oikeinkirjoitus tässä blogissa puolestaan on ihan mitä sattuu...)

BeFunky_111.jpg-normal.jpg

Purkeista tuli aika kivat. Mutta teippi loppui.

BeFunky_110.jpg-normal.jpg

Miksiköhän Ikea lopetti näiden purkkejen valmistamisen sinisenä? Se oli ehdottomasti parempi väri kuin kirkas...

Toinen askarteluni sai kipinän, kun tutustuin Parolan Asema-blogiin. Taftikukkasia siis innostuin väkertämään. Ohje löytyy täältä: http://parolanasema.blogspot.fi/2009/12/10-taftia-ja-vempele.html (http://parolanasema.blogspot.fi/2009/12/9-sifonkiunelmainen.html).

Kohtasin pieniä teknisiä ongelmia, sillä tätä varten hankkimani kaasusytytin toimi kahden ja puolen terälehden ajan. Oliko pakko ostaa se kaikkein halvin? Sen jälkeen käytin kolmea vaille kaikki tulitikut, joita talosta löysin:

BeFunky_109.jpg-normal.jpg

Onneksi oli vielä kolme tikkua jäljellä siinä kohtaa, kun hokasin, että kynttilähän on ehdottomasti nerokkain tapa kärventää kukan reunat!

Ensimmäisistä versioista tuli aika laihoja...

BeFunky_105.jpg-normal.jpg

Keskelle olin ajatellut ostaa Eurokankaasta napit samalla, kun ostin Taftia. Mutta jos yksi ihan tavallisen näköinen nappi maksaa 2,2 euroa se on minusta 2 euroa liikaa! Ostin Prismalla olevasta kangaskaupasta kasan nappeja ja niille tuli yhteishinnaksi juuri tuo sama 2,2€. Nuo kaksi kuvassa näkyvää ovat kyllä sieltä Eurokankaasta... taisivat olla euron kipale.

Leikittelin ajatuksella lisätä kukan väliin pitsiliina:

BeFunky_107.jpg-normal.jpg

Se olisikin näyttänyt kauniilta mutta tarvin niitä muualle... ja paljon. :)

Meidän äiti sai ensimmäisen (ja toistaiseksi ainoan) valmiiksi ommellun kappaleen äitienpäivälahjaksi.

BeFunky_002.jpg-normal.jpg

 

Arvatkaapa muuten, millainen haju tuosta määrästä tulitikkuja lähtee! Onneksi palokuntaa ei ainakaan tarvittu...

Kohti uusia askarteluja!

xoxo,

minä