Isäinpäiväamuna sain taas aikaan juhlapyhäpaniikin. Härväsin varmaan seitsemää eri juttua samaan aikaan keittiössä hoitaen ja syöttäen vauvaa samalla. Aika moni juttu siitä sitten kärsikin. Mutta aloitetaan onnistumisesta. Naamioin kaupan valmiit minidonitsit Homerin D'oh-nutseiksi. Bea avuliaana tyttönä ajatteli auttaa isiä syömään...

BeFunky_003.jpg.jpg

BeFunky_004.jpg.jpg

Tein Pirkan sivuilla isäinpäivän kakkugeneraattoritestin syöttäen vastaukset poikaystävästäni. Sain vastauksesksi, että tälle isälle sopii kakuksi pihvi. (Ei, en edes vastannut kysymykseen "mitä isä vihaa eniten?" täytekakkua, joka oli vastausvaihtoehtoa). Luultaasti kakkugeneraattori oli oikeassa mutta päätin kuitenkin kokeilla niin ikään Pirkan sivuilta löytynyttä lakritsiturkinpippurikakkua. Paitsi että maku ei ollut häävi, lakritsikastike valutti reunan rahkat sivulle. Minun isälleni tätä ei voisi tarjotakaan, kun siinä on sisällä ja päällä rahkaa. Isi uhkailee potkuilla niitä, jotka pullavuorollaan tuovat palaveriin rahkapullaa.Seuraavana aamuna heitin kakun pois, en tajunnut, että teinille se kuulemma olisikin maistunut. Tein kakkuun myös Han Solo in Carbonite-koristeen mutta se ei sitten irronnutkaan ihan suunnitellusti muotistaan...

bf.jpg

BeFunky_010.jpg.jpg

Poikaystävä saatiin kuitenkin lahjottua muutamalla Marvel-jutulla ja eiköhän se paras lahja ollut isäinpäivähali Bealta.

BeFunky_020.jpg.jpg

Sitten lähdettiinkin vaaria juhlimaan. Vaarille kehystin lomakuvan. Ajattelin, että jos kehystän sen Riviera Maisonin kehyksiin, äitini antaa vaarin laittaa sen näkösälle.

BeFunky_001.jpg.jpg

Rupesin oikein etsimään, niin minulla ei taida olla Beasta ja toisista isovanhemmista yhtään vaakasuuntaiista kuvaa. Ja itseasiassa yhteiskuvatkin taitavat olla ristiäisistä saakka! Pitääpä muistaa ottaa teinin kamera mukaan seuraavalla reissulla!


Kiitos omalle rakkaalle isilleni ja poikaystävälleni siitä, että on aivan ihana isi meidän pallerolle! <3

xoxo,

minä