Kun palasimme viikonlopun vietosta Rymättylässä, ei kaniamme Pandaa näkynyt missään. Olimme jättäneet molemmat kanit juoksemaan vapaana keittiön lattialle, niin, että häkki tukki niiden pääsyn pois sieltä. Mörkö istui tyytyväisenä keittiössä mutta Pandasta ei ollut tietoakaan. Aloimme huhuilemaan sitä mutta se ei tottele kutsua. Ison tytön huoneen oi oli auki ja sieltähän panda sitten sängyn alta löytyi. Tyttö tarkasti huoneensa, eikä tuhoja löytynyt. Kaikki hyvin siis?

Seuraavana päivänä ihmettelin, miksi netti ei toimi. Yksikään talon kolmesta koneesta ei mennyt nettiin. Poikaystävä sanoi, että modeemissa ei muuten pala valo. Silloin aloin jo arvaamaan, mistä on kyse...

BeFunky_20131028_102434.jpg-normal.jpg

Ei riittänyt, että johtoja olisi vähän nakertanut.modeemista ja reitittäjästä lähteneistä johdoita 5/7 on purtu täysin poikki. Imuri oli kanin häkin toisella puolen keittiössä, tarkistin heti sen johdon ja sitä on vain paikka paikoin nakerreltu. Poikaystävä korjasi teipillä ne kohdat, jossa piuhat näkyivät.

Seuraavaksi huomasin, että syntymäpäivälahjaksi saamassani Kotka-tyynyssä oli kanin hampaanjäljet oikeassa ylänurkassa:

BeFunky_IMG_7515.jpg-normal.jpg

Niinpä minä sitten menin ensin Kympin liikkeeseen kertomaan, että modeemissani on tilapäinen käyttöhäiriö ja iskin johdonpätkät tiskiin. Modeemin vaihto ei tullut erityisen kalliiksi. Tein diilin, jolla nettimaksuni nousee 6€/kk, liittymän nopeus kasvaa 30 megasta sataan, kaupan päällisiksi tulee LANGATON modeemi ja uusi tallentava digiboksi, joka tallentaa automaattisesti viimeisen kahden viikon ohjelmat. lisäksi sain viikoksi kaikki kanavat ja kuukaudeksi MTV totalin. Melkein pitäisi kiittää kania, kun sain vielä tekosyyn ostaa uuden Kotka tyynyn (vähän erivärisen) peittämään purtua kulmaa:

BeFunky_IMG_7516.jpg-normal.jpg

Ajatus kiitoksesta haihtui, kun selvisi, että myös meidän takakaiuttimien ja XBoxin johto on myös purtu poikki. Sanomattakin selvää, ettei Panda ole ollut isännän suosiossa sen jälkeen.

Meillä ei muuten enää loikita vapaana. Pandalla on ihan käsittämätön ponnistusvoima ja se pääsee yli kaikista keksimistämme esteistä.

Pitää kai olla onnellinen, ettemme löytäneet grillattua kania, olisihan tuo voinut saada sähköiskun!

xoxo,

minä