Seuraavana aamuna sisko meni kouluun ja me menimme hakemaan lähikahvilasta aamupalaa ja odottelimme, että vanhempani hakisivat meidät mukaan. Sisko oli suunnitellut meille päivän Wertheimin Outlet-kylässä. Niinpä ajelimme sinne...

d1.jpg

d2.jpg

d3.jpg

Huomatkaa, miten tuon teinin edellisenä päivänä ostaman Hollisterin paidan "Happy"-teksti sopii teinin naamaan!

Anyways, Wertheim Village on luksusmerkkien Outlet-kaupunki. Jokaisella merkillä on oma pieni talonsa kävelykadun varrella. Vaikka alennukset olivat varmasti hyviä, minun matkabudjetillani ei ostettu näitä merkkejä edes 70 prosentin alennuksesta. Paitsi että huomasin Michael Korsin ikkunassa samanlaisen laukun kuin työkaverillani oikein hyvässä alessa ja hetken harkistin, että olisin kiusallani ostanut samanlaisen... mutta ehkä se olisi ollut silti vähän kallis vitsi.

d4.jpg

Niinpä me taaperon kanssa keskityimme muun muassa syömään jäätelöä...

d5.jpg

d6.jpg

...ihastelemaan somistuksia...

d10.jpg

d11.jpg

d12.jpg

...puuhastelemaan leikkipaikalla (leikkipaikalla tapasin 8-vuotiaan teksasilaispojan, jonka kertman mukaan Saksa on kehitysmaa ja Teksasissa kaikki on paremmin - tervetuloa Suomeen!)...

d13.jpg

d14.jpg

... ja muuten vaan nauttimaan tunnemasta.

d7.jpg

d8.jpg

d9.jpg

Kävimme me Steiffin lelukaupassa, jossa taapero kävi paijaamassa kaikkia pehmoeläimiä. Mutta olivatpa kyllä ihan sairaan kalliita! Teini löysi Conversen liikkeestä erikoisconssit viidellä kympillä. Jos rahaa on ja merkkivaatteet, laukut, kellot ja korut kiinnostavat, niin ehdottomasti suosittelen Wertheim Villagea... ja ilmeisesti saman konseptin kyliä on ympäri Eurooppaa muuallakin. Lopulta me "pienet" tytöt kyllästyimme ja jätimme mummin ja vaarin shoppaamaan ja kävelimme sillä välin läheiseen konvehtitehtaaseen maistelemaan käsin tehtyjä konvehteja ja euron cappuccinoa.

d15.jpg

Maistelimme teinin kanssa puokkia muun muassa pähkinämarsipaanin, omena-jalapenon, piña coladan ja minttulimen. Mutta tuo cappucinomousse-muffini oli kuitenkin ihan paras.

d16.jpg

Teini osti suklaata tuliaisiksi ja minä matkaevääksi. Tuliaiset kuitenin sulivat autoon kuumassa säässä - ajatus on tärkein?

xoxo,

minä