BeFunky_DSCF7194.jpg-normal.jpg

Tuolin päällä minun löytöni kirppiskierrokselta. Pennikirppikseltä Karhulasta tarttui mukaan kaksi Pikkukarhu-kirjaa. Näitä minulle luettiin pienenä, niinpä en voinut nyt ohittaa niitä. Hintaa kirjoilla oli 1,20€/kpl.

Puhkikeilattu keila sai minut heti rakastumaan ja Maxin huoneen teema alkoi muotoutua sporttiseksi. Pennitorilta niinikään Karhulasta 2€.

Kierrätyskeskuksesta löytyi sporttiteemalle jatkoa tennismailan muodossa. Senkin hinta oli 2€. Siinä lukee Young Generation, sopivaa, eikö? :)

Loput löydöt ovatkin sitten Tamburiinista kulutetun näköinen uusi keinuheppa maksoi ehkä 14€??? Oikeasti vanhat hokkarit 28€. Keinuhepasta olisi ollut isompikin versio mutta se olisi maksanut hieman alle 70 euroa, pihiys iski! :D

Jos et ole käynyt Tamburiinissa, mene heti!

http://www.tamburiini.fi/

https://www.facebook.com/tamburiinikotka?fref=ts

Sieltä löysin myös unelmieni kehdon. (Kuva on kaapattu Tamburiinin sivuilta)

tamburiini-normal.jpg

Lähetin jo äitini, joka lupasi ostaa vauvalle sängyn, kehtoa katsomaan. Mutta tajusin sitten itse, ettei kehto ole kovin pitkäikäinen eikä turvallinen ratkaisu. Vauvahan saisi tuon nurin, kun oppii nousemaan, eikä tuosta saa laskettua pohjaa matalammalle. Mutta onpa se vaan kaunis!

Haaveillen,

xoxo,

minä