BeFunky_027.jpg.jpg

Vähänhän se näyttäisi siltä, että muutakin odotetaan päivittäin. Tai tuo kuulostaisi joltakin, mitä Karjalan Kandalfi Putous-ohjelmasta sanoisi. Oikeastaan &-merkki odottaa, että saisin ostettua Sinellistä E- ja T-kirjainten pahviaihiot ja Motonetista sinkkispraytä. Pinterestissä nimittäin vinkattiin, että niin voisi saada helposti feikattua metallikirjaimia. Pahvikirjaimet maksavat pari euroa kappaleelta, joten hinta jäisi huomattavasti alle esimerkiksi Bean huonetta koristavien kirjainten arvosta (46€/kpl).

Kierrätysmetallilta näyttävä &-merkki on Indiskasta (12,95).

BeFunky_065.jpg.jpg

Hyi, miten likainen ikkuna meidän makkarissa on! Tuo huone oli niin monta vuotta oikeastaan poissa käytöstä (tai ainakaan sinne ei mahtunut siivoamaan), että kaikki pöly ja lika siltä ajalta on kertynyt lasiin. Pitääkin pestä tuo ennen sunnuntain asuntonäyttöä. (Kyllä, meidän koti on nyt myynnissä!)

Bean huoneen lamppu tuli meille yövaloksi. Se oli tarpeen, kun kattolamppu ei toiminut mutta ihan itse vaihdoin lamput ja nyt toimii sekin! :D

BeFunky_063.jpg.jpg

Tässä siis meidän uusi "luola". H&M:n pellavalakanat on niin ihanat!!! <3 <3 <3 Sängyn ennen pähkinänväriset päädyt maalasin kesällä kalustemaalilla valkoiseksi. Paljon parempi, vaikken tämän sängyn fani ole vieläkään.

Ratkaisin myös tuon keikkuvan yölampun ongelman. Varjostimen rengas oli liian iso Ikean lampunjalkaan, eikä se tahtonut pysyä (ainakaan suorassa) jalan päällä. Ratkaisu, voilá:

BeFunky_069.jpg.jpg

Tällainen rinkula Vanha Vantosta (kynttilämansetti?):

BeFunky_071.jpg.jpg

Hintalappukin näyttää vielä olevan paikallaan, joten tämä ongelma korjaantui 3,9 eurolla:

BeFunky_070.jpg.jpg

Eipä keiku enää!

Olen nero (ja pidän sulkeista!)

xoxo,

minä