Meidän vanhukset olivat ilmeisen ihanalla Euroopan turneella, jolta vauva sai ihania tuliaisia. Kotimatkalla Ikeasta tarttui mukaan vauvan pinnasänky, joka odottaa kokoamistaan siihen saakka, että isäntä palaa metsäleiriltä. Mukaan sain petauspatjan... tai no patjankin, mutta se on ilmeisesti liian pieni tähän sänkyyn. Eli pakko käydä Ikeassa - voi harmi! :)

BeFunky_IMG_2153.jpg-normal.jpg

H&M:ltä mummi oli tilannut vauvalle liinavaatteita ja huppupyyhkeen. Nähdäkseni myös tämä pussilakana on kyllä liian iso pinnasänkyyn mutta katsellaan!

BeFunky_IMG_2161.jpg-normal.jpg

En muuten malta odottaa, että pääsen ompelemaan pinnasänkyyn pehmusteita ja helmalakanaa ja mitä näitä nyt on... Yhtäänhän en siis osaa mutta aina saa yrittää!

Pienenä tykkäsin hulluna Janoschin tarinatuokiosta. (Tiikeriankka <3) Olen juuri pessyt ison tytön vanhan farkkutakin vauvalle, takin selässä on Janosch-hahmoja. Nyt Bea sai sitten tarinatuokio tutteja ja pullon!

BeFunky_IMG_2158.jpg-normal.jpg

Sokerina pohjalla olivat pikkuruiset Converse-tossut... meidän perheen tytöt kun ovat perinteisesti olleet Converse-faneja.

BeFunky_IMG_2164.jpg-normal.jpg

Tässä äidin ja tytön connarit vierekkäin:

BeFunky_IMG_2168.jpg-normal.jpg

Kiitos äiti ja isi!

xoxo,

minä