Muistatteko, kun mesosin siitä Lumikki36-jutusta pari viikkoa sitten? No sehän johti siihen, että halusin pitää kavereille Disney-prinsessabileet.

Ensin oli tietysti laadittava menu...

Prinsessa muffineita ehkä? Voikreemiä hameiksi ja tikun nokkaan tulostetut ja molemmin puolin kontaktoidut prinsessan kuvat pystyyn muffineihin...

p7_s720x0_q80_noupscale.jpg

2.jpg

^ Kuvat löytää googlettamalla "printable princess cupcaketoppers"

Suolaista on vaikeampaa naamioida prinsessateemaan sopivaksi... Prinsessa Ruusunen-voileipäkakku?

3.jpg

Ja Lumikillahan pitää olla omena!

4.jpg

Ja peili... mutta peilikakun tekeminen onkin jo hankalampaa. Onneksi muistin Calgary Flames-rullassa käyttämäni taikinanvärjäystekniikan.... Päätin siis tehdä persikkabritakakun, jonka päälle nostaisin kääretorttupohjan.

Aluksi tarvittiin tietysti peilikuva Lumikista. Ja tästä se itsekeskeisyyskakku sitten sai alkunsa...

5.jpg

^ Piirrä kuva leivinpaperille. Muista kääntää leivinpaperi väärinpäin. Kuvan täytyy olla peilikuva, jotta se tulee lopulta oikein päin. Etkä varmaan halua tussia kakkuusi...

6.jpg

^ Valmista ensimmäinen väritaikina, pursota ja laita jääkaappiin/pakastimeen jähmettymään.

7.jpg

* Toista seuraavalla värillä...

8.jpg

^ Toista seuraavalla värillä...

9.jpg^ Kokemuksesta opin, että varsinaista kääretorttutaikinaa ei kannata valuttaa enää isojen kuvioiden päälle. Sitä tuli liian paksu kerros ja torttu ei paistunut keskeltä. Siksi tämä kuva onkin versiosta 2... no kolme, koska unohdin oman ohjeeni, enkä kakkosversiossa kääntänyt paperia peilikuvaksi...

Yritin tehdä peilille kultaiset reunukset sokerimassasta. Mutta sokerimassan kanssa olen kyllä avuton, kuten jo omppukakusta voi päätellä...

12.jpg

^ Ready!

13.jpg

^ Pinta kuivahtaa aika äkkiä, kun sitä ei kostuteta. Siksi olikin hyvä, että aiemmat versiot epäonnistuivat...

14.jpg15.jpg16.jpg

Ja sitten vain kaunistautumaan. En sitten kuitenkaan ollut Lumikki, vaan koska Disney osti Star Warsin, Prinsessa Leia on nykyään Disney-prinsessa, eikös niin?

17.jpg18.jpg

^ "Help me Obi-wan Kenobi, you're my only hope!"

19.jpg

Sehän tässä vaan kismittää, että minä en suinkaan ollut meidän parisuhteessa se kauniimpi prinsessa, vaan isäntä oli nähtyään Channing Tatumin Frozen-vedon Lip Sync Battlessä päättänyt pukeutua Elsaksi. Isäntä ehdottomasti kielsi minua julkaisemasta kuvia sosiaalisessa mediassa, etteivät varusmiehet näe niitä. Kuka varusmies lukee mun "sisustusblogia"? Kysyn vaan..

Isäntä olisi saattanut näyttää vähän tältä...

20.jpg

Ja katsottuani Elsa Makeup-tutorialin, olisin saattanut osata tehdä tällaisen silmämeikin...

21.jpg

Taaperokin halusi juhlista seuraavana päivänä muuttua Elsaksi.

22.jpg

Isännälle ihan superisot pisteet heittäytymisestä! Oli hauska katsella vieraiden ilmeitä, kun näkivät hänet. Siskoni meinasi tukehtua nauruun. Vieraitakin oli hauska katsella. Harvoin sitä pääsee näkemään kaverin miehen upeat sääret sukkahousuissa... Teemaa oli noudatettu varsin kekseliäillä tavoilla. Pikkuveljeni muun muassa jätti tänne toisen kenkänsä. Siskon poikaystävä oli kiinnittänyt olkapäälleen jonkun etäisesti pesukarhua muistuttavan pehmolelun ja piirtänyt käteensä heimotatuoinnin ja kertoi olevansa Pocahontas. Oi, mulla olisi sellaisia kuvia... mutta koska isoin osa pitää sensuroida syystä tai toisesta, niin tarjoilen nyt teille nämä ihanat prinsessat - luvan kanssa:

23.jpg

^ Prinsessa Ruusunen

24.jpg

* Maija Poppanen ja illan toinen Elsa - supercalifra... no ihan sama!

 Jos on mun pippalot, niin sehän tarkoittaa, että meillä pelaillaan juttuja - mutta osa vieraistakin toi viihdykettä. Niinpä päädyin keskellä yötä ampumaan boffausjousella meidän talon seinään! Melko hauskaa, vaikken tainnut olla kovin hyvä - mistä todistavat jäätävät mustelmat vasemmassa käsivarressa.

Olipahan hauskaa! Ja juhlat taisivat jatkua vielä senkin jälkeen, kun nukkumatti nouti tämän prinsessaruususen. En ihan sataa vuotta nukkunut kuitenkaan!

Kiitos kaikille, puss!

xoxo,

minä, Lumikki 36v.

 

* Siirretty Starboxista 30.3.2019 *