No tää olis taas tällainen "Tein itse ja säästin"- päivitys...

Meillä alkaa olla kotona melkoinen tyylien sekamelska, kun pidän niin monesta jutusta - maalaisromantiikasta, tehdastyylistä, skandinaavisesta tyylistä, merellisestä sisustuksesta jne.

Industrialin hengessä olen jo pitkään kuolannut tätä hyllyä:

hylly.jpg

(Kuva: Quriosa)

Mutta sen suolainen 600 euron hinta ja kysymys siitä, millä saan sen kuljetettua kotiin, ovat torpanneet hankinnan. Halusin kuitenkin jotakin edes etäisesti saman tyyppistä - avohyllyjä teollisessa hengessä. Minulla oli Ikean alle 10 euron "parvekehylly" jonka käyttöikä parvekkeella jäi varsin lyhyeksi, kun muutimme omakotitaloon. Ja edelliset asukkaat olivat jättäneet tänne yläkertaan samanmoisen, joskin sen pinta oli liimattu täyteen niitä hedelmien mukana tulevia tarroja. Käänsin tarrapuolen seinään päin ja asetin toisen hyllyn sen viereen. Kokeilun piti olla väliaikainen mutta lämpenin ratkaisulle niin, että taidan tyytyä alle kympin hyllyyn 600 euron sijasta...

a1.jpg

Myös hyllyssä olevan keittiövaa'an perimme edellisiltä omistajilta.

a2.jpg

Munakaappi tuli vanhempieni keittiöstä, kun he uusivat sen. Hieman yllätten heitin siihen kerroksen valkoista kalkkimaalia pintan. Riviera Maisonin rottinkivarjostin on nettikirpparilta ja RM:n minihurrikaani ihan livekirpulta. Eli halpisjuttuja on hyllyssäkin.

a3.jpg

a5.jpg

a6.jpg

Vitamiinit ja "Herra Hakkaraiset" säilyvät näissä purkeissa...

Vanhoista laatikoista tein viinilasitelineet. Idean sain kotkalaisesta kahvila Moliendosta, joka on käsittääkseni Innon Marko Paanasen sisustama. En ole mikään Paanas-fani mutta Moliendon tunnelmasta - ja varsinkin niistä laatikoista - tykkään!

a4.jpg

Meillä kun niin usein tuota viiniä juodaan... Punaista en voi sietää ollenkaan ja valkoistakin joisin vain pakotettuna.

a7.jpg

Skumppa on sitten asia erikseen...

Siinä pieni pala meidän keittiötä... pienellä budjetilla.

Hauskaa iltaa!

xoxo,

minä

PS. Pahoittelut mahdollisista kirjoitusvirheistä. Näppäimistö ei edelleenkään toimi halutulla tavalla... olisiko aika vaihtaa konetta?