Muistatteko Primadonnan hevosen? Muumifani ystäväni ilmoitti sen nähtyään, että heille täytyy myös tehdä heppa. Niinpä sain alkuvuodesta sellaisen perinteisen keinuhepan työstettäväkseni. Sen päässä on aika paljon vähemmän matskua, josta lähteä muotoilemaan, kuin taaperon hepassa. Vähän haasteellisempi projekti tiedossa siis!

1.jpg

^ Siinä on jo liidulla luonnosteltu ääriviivoja

Pää piti irrottaa sahaamisen ajaksi, joten tarvitsin isännän apua. Se, mikä tässä heppamallissa on hyvää, on se, että sain tehtyä sille korkokengät. Ne, joista eniten pidän Tove Janssonin Prmadonnan hevosessa, ja joita taaperon heppaan en saanut lisättyä.

2.jpg

3.jpg

En hionut kenkiä... olisi varmaan pitänyt. Tuntuvat keräävän pölyä. Maalipintakaan ei ole niin tasainen, kuin haluaisin, siis koko hepassa. Mutta en kehtaa pitää sitä kauempaa täällä tai Martta, jolle heppa tulee, kasvaa ulos hepastaan. Olisi kiva saada se käyttöön ennen rippi-ikää...

4.jpg

Heppa piti tietysti koekäyttää. Meidän taapero alkaa vain olemaan aika iso keinumaan siinä...

6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg

Mitä taaperon omaan hevoseen tulee, isäntä on asentanut sen pihamaalle. Ei ihan siihen, mihin minä sen olisin laittanut, mutta pisteet oma-aloitteisuudesta. Martan hevonen on sisämaalilla maalattu, siinä missä taaperon heppa on maalattu Unica Akvalla.

10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg

Martan heppa matkustaa huomenna uuteen kotiin, tuo toinen jää laiduntamaan meidän pihaan.

 

Nyt hyvää yötä!

xoxo,

minä

 

* Siirretty Starboxista 30.3.2019 *