1.jpg

Luukkukuvaan syttyi tähti. Vielä muutama luukku aikaa hankkia pisteitä! Käypä siis veikkaamassa Pappilan Facebook-sivulla, mitä kuvaan tulee seuraavana.

Täällä ollaan oltu kipeän lapsen kanssa kotona. Piti käydä eilen kaupassa hankkimassa vähän leipomatarpeita, mutta enpä nyt sitten mennyt... Paniikissa tässä sitten mietin, mitä tehdä kalenteriluukkuun. Joten tällainen supernopea ja helppo DIY siitä syntyi. Voiko sitä edes sanoa DIY:ksi, jos vaan spraymaalaa jotain? :D

Lene Bjerre myy sellaisia krominvärisiä käpyjä, artisokkia ja ties mitä. Viime vuonna taapero halusi välttämättä ostaa sisustusliikkeestä Lene Bjerren poron, niin ikään krominvärisen. Nämä tuotteet näyttävät metallisilta, mutta ovat tosi haperoa muovia.

Taaperon poro pakattin huolellisesti paperiin ja laitettiin söpöön pussiin. Ja taapero kantoi sitä ylpeydellä, esitteli vastaantuijoille.... kunnes 20 metriä ennen autolle pääsyä hän liukastui ja laskeutui poron päälle. Porolta irtosi toinen sarvi ja toinen etujalka. Pikaliimalla korjasin poron, jota taapero sitten liiman kuivuttua alkoi esittelemään isälleen. Se lipsahti pienistä käsistä ja hajosi tuhannen päreiksi, ihan pieneksi hiluksi lattialle. Päätin, etten osta niitä käpyjäkään, jos ovat muovisia niin kuin poro. Koska en osaa valaa metallia, helpoiten saan metallikäpyjä - noh, ihan vaan maalaamalla käpyjä.

Työpaikan pihassa on iso omituinen havupuu, josta olen vuosia sitten kerännyt kävyt talteen. Nyt sitten vaan spraymaalia pintaan.

2.jpg

3.jpg4.jpg

Ihan kivasti istuvat tuohon Riviera Maisonin tarjottimen väriin...

Jospa huomenna jo ehtisin panostamaan kalenteriin... :D

xoxo,

minä

 

Aiemmat luukut:

Luukku 1 - joulukalenteri
Luukku 2 - piparikuusi
Luukku 3 - paperitähti
Luukku 4 - joulumarkkinat
Luukku 5 - jouluinen Porvoo ja joululahjaideoita
Luukku 6 - omaa aikaa
Luukku 7 - Rocky Road-kuuset
Luukku 8 - Muumien taikatalvikakku
Luukku 9 - sulaneet lumiukot
Luukku 10 - joululimppu
Luukku 11 - karppitilkkutäkkifoccacia
Luukku 12 - paketoi lahjoja
Luukku 13 - joulukukat
Luukku 14 - misteli
Luukku 15 - jouluviiri

 

* Siirretty Starboxista 17.2.2019 *