Olen etsinyt memory boxiin vanhaa (mahdollisesti rikkinäistä) taskukelloa kirppareilta ja huutonetistä siitä saakka, kun itse boxin ostin. Yritin huutaakin useammasta yksilöstä mutta hinnat ovat aina kohonneet ties mihin. Kunnes sitten voitin ainoana huutajana huudon tästä kellosta:

BeFunky_113.jpg-normal.jpg

Ilmeisesti se oli riittävän rikki, että korjaustaitoiset kellojenkerääjät ohittivat sen. Kellotaulusta on kulunut osia, kello ei käy ja lasikin on rikki... ja kaikki tuo tekee siitä minusta entistä viehättävämmän!

Kauppias oli aivan mahtava. Kellopaketti odotti minua kotona jo ennen kuin olin edes ehtinyt maksaa ostostani ja hän varmisteli vielä sähköpostilla, että olenhan varmasti huomannut, että kello ei käy. Ei sen tarvi käydä, koska sen tehtävä on kertoa kellonajasta, jolloin pikkuiseni syntyi. Se saa siis seisoa ajassa 2.05.

BeFunky_114.jpg-normal.jpg

Nyt pitäisi enää sitten löytää teinillekin oma kello. Ja sen jälkeen hakusessa olisi puinen taittomitta. Mutta kaikki huutonetissä tarjolla olevat maksavat vähintään 14 euroa, jota en viitsisi mokomasta tikusta pulittaa... noh, kyttäillään.

"Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää, kun maailma antaa kaikkein parastaan?" Kyllä nämä on olleet elämän tähtihetkiä; 15.08.2001 22.18 ja 19.12.2013 02.05. Niissä voisi viivähtää...

xoxo,

minä