Ajattelin taas testailla erilaisia ohjeita ristiäisiä varten. Kinuskikissan porokakku (http://www.kinuskikissa.fi/hyydytetty-porovoileipakakku?hakusivu=1) kävi kaupaksi ja oli kehuista päätellen hyvää. Koristeluun en viitsinyt nyt nähdä vaivaa, jos teen tätä ristiäisiin, nähdään tästä varmaan nätimpi versio... :)pulla7-normal.jpg

Prinsessaleivoksia (http://www.kinuskikissa.fi/pikkuprinsessat?hakusivu=1) tein myös, joskin niihin tein koristeet omalla tavallani:

pulla2-normal.jpg

pulla-normal.jpg

Olin jo ostanut näitä varten ristiäisiin muffinivuokia mutta en ole lainkaan varma, että teen näitä. En oikein pidä muffineista ja nämä maistuivat liikaa muffinille, kermavaahtoa puolestaan on ihan liian vähän!

pulla6-normal.jpg

Mikälie roska tuossa muovikartiossa...

Hilloa muffineihin keitellessä mietin, että miksiköhän tämänkin vaivan näin. Valmis vadelmahillo olisi varmasi ollut halvempaa. Lisäksi leipominen on haastavaa, kun vauva tahtoo olla vain äidin sylissä ja alkaa huutaa, jos hänet laskee sängylle tai toiseen syliin.

Parempia kuin muffinit olivat yllättäen kaupan valmiista pakkauksesta valmistetut macaronit.

pulla4-normal.jpg

pulla5-normal.jpg

pulla3-normal.jpg

Macaroneista ei ehkä tullut kauniita ja tasaisia mutta mielestäni ne maistuivat paremmille, kuin ne joita olen jostain kalliista helsinkiläisestä leipomosta ostanut! Hintaa pakkauksella on vajaa neljä euroa ja lisäksi tarvitaan ruokalusikallinen maitoa, 50 grammaa voita ja vähän vettä. Lapsikin osaa! Näitä voisin jopa harkita tekeväni...

Keeping it busy!

xoxo,

minä