Ankkurista luin, että Meriniemessä on laskiaistapahtuma. Sää on kuin huhtikuussa, joten pulkkamäestä ei ollut toivoakaan mutta VPK:n kalustonäyttelyä piti olla ja poneja ja koiravaljakoita...laskiainen-normal.jpg

Kun saavuimme paikalle, koiravaljakot ja VPK olivat jo tiessään, poneista ehdimme sentään nähdä vilauksen ennen kuin ne pakattiin autoon. Onneksi seura oli kuitenkin innokasta:

seura-normal.jpg

Olisiko kiukun syynä se, että Cafe Laiturin kuuma kaakao maistui enemmän vedelle kuin kaakaolle? Oli muuten tosi laihaa ja koko perhe erehtyi sitä tilaamaan!

kaakao-normal.jpg

Pullat syötiin kotona sitten. Minun tekemäni pulla maistuu sämpylältä, jossa on kardemummaa, joten pullat napattiin kaupan pakastealtaasta. Tuotekehittelyä tapahtui myös siinä, että päätimme suosiolla pistää pullat puoliksi ja iskeä kermavaahtoa (vaniljakreemillä) molempiin puoliskoihin. Näin pullia tulee tuplamäärä ja välttyy siltä ongelmalta, että pitää miettiä miten pulla syödään. sillä kermavaahdothan ovat sylissä, jos sen yrittää syödä lippa päällä ja kansi erikseen syötynä taas on kuiva.

pullat-normal.jpg

Iltapalaksi tein vielä Antskun Putous-voiton kunniaksi Carbonaraa.

carbonara-normal.jpg

Paastoon laskeutumisesta ei ole kyllä puhettakaan, jatkoin mässyttelyä heti aamuyöstä Oscar-valvojaisten parissa. Lupaan paastota lihansyönnistä tänäkin vuonna... Jää vain yksi laskiaisaiheinen kysymys:

Kuka muka syö pullan mantelimassalla?

xoxo,

minä